güncel türkçe radyo listesi var mı? Bir sürü indirdim ama hiçbiri çalışmıyor.
radyolar yine bozuldu, eskiden bir süre sonra düzeliyordu, sisl siteyi kapatmış , siteye uyap’ın engelleme koymasını anlarım platformlar ile para kazanıyorlar ama linkleri niye kapatmışlar anlamadım ki abd’den özenip her bağlantıda reklam dinletiyorlardı, saçma sapan işler.
Mevcutta bende çalışan 2 radyo, tamamını direkt olarak kopyalayıp listeye ekleyebilirsiniz. Baştaki stream data [ ] içindeki sayıyı listenizdeki eklediğiniz sıraya göre numaralandırabilirsiniz.
stream_data[2]: “http://kralpopwmp.radyotvonline.com/;|Kral Pop|Pop|TR|128|0”
stream_data[4]: “http://46.20.7.126/;|Best FM|Pop|TR|128|0”
bu radyo kanalını radiotrucker gerekmeden nasıl oyuna aktarabilirim?
@LegoTechnicFanBoi Senin için ekledim listeye.
Süper FM
Kral Pop
Joy Türk
Best FM
Show Radyo
Kral FM
Radyo Viva
-Edit Radyo Viva eklendi. Çalışmayan Power Pop silindi.
Yine kulağa hoş gelen güzel seslerden biri.
1.52’de çalışan otobüs modu varsa vuraya atabilir misiniz ? Travego olur tourismo olur farketmez
RENAULT E-TECH ELECTRIC OWNABLE & IMPROVED v2.0 ETS2 1.53.x | ETS2 mods
Sanırım benzin istasyonlarında benzin alıyor gibi pompaya yanaşıp sarj olayı varmış, şimdilik en azından idare eder ve diğer moda özgü özellikler mevcut.
arkadaslar bana en son surumde calisacak bir egsoz modu gerekli boyle cigeri parcalar gibi falan yardimci olursaniz sevinirim.
Arkadaşlar bu iki fizik modundan hangisi daha iyi daha kullanışlı daha gerçeğe yakın?
@gampue Steam Workshop::SCANIA_V8_Open_Exhaust mod 1.38-1.43+ buna bir bakabilirsin abi
Tiger’ın üstüne fizik modcu yoktur.
Patreondan ücretsiz üye olup tüm modlarına Collections kısmından (fizik - ışıklandırma - keyboard dahil) ulaşabilirsiniz.
https://www.patreon.com/c/tigermods/collections
tigerın ayarladığı kupa hareketleri gerçeğe yakın yapılmış.
“Birkaç ay önce 12.7l DC13 165 Euro 6 motorlu 2019 Scania NextGen R500 çekme fırsatım oldu.
Bu kamyon zaten mevcut olan SCANIA NextGen 500 DC13 Ses Paketlerinin tam elden geçirilmesi için yeni alındı.
Motor, emme, egzoz ve iç mekan mikrofonlarla 10 kanal kayıt formatı gibi son ses kayıt ekipmanlarım ve tekniklerim sayesinde Scania’nın sesi tüm ihtişamıyla yakalandı.
Bu yepyeni kayıtlarla, zaten mevcut olan NG R500 DC13 ses paketi, ses kalitesi ve gerçekçilikte bir sonraki seviyeye taşımak için sıfırdan yeniden çalışıldı.”
mahşerin iki atlısı biri Zee, diğeri Max.
ses konusunun premier ligi. Scania DC13 R500 ses paketi yenilenmiş Max tarafından.
Beyler merhaba ets2 1.52 güzel grafik modu önerebilecek varmı PNG,jpx grafik modlarına baktım ama güncel hallerini bulamadım elinde olan varsa yazabilirmi
ismini saydığın modlar ücretli bir mod. Ücretsiz halinin bulunması çok zor zor bir ihtimal. hatta imkansıza yakın belki de yoktur
ayrı olarak
Steam Community :: dirceu junior :: Workshop Items bu elamanın modları iyi
valla hiç zor değil. hatta öyle böyle değil:) felaket bir site var meselea?
içerisi şampiyonlar ligi.( ultra premier ligi statüsünde mod konusunda)
hahhahaha helal olsun bu azime tebrik ediyorum seni nasıl bulduysan valla çok uğraştırdı mı acaba yoksa hemen tak diye buldun mu naptın hocam