Euro Truck Simulator 2 - Tavsiye Modlar

bu arada bulamadım :smiley: yarım saattir arıyorum yok baya eski sürümlerde varmış galiba

1 Beğeni

Low deck olarak bak yan etek de ekle normal tırdan farkı olmaz ama basık tır denirse honda civic basmıyoz burda orada bir gerçek.

benim canım honda civic gibi basmak istiyo ama fasdhgadfghjghjasf aynı şöyle;

bu da benim basabildiğim tır

rjl modunda galiba dibine kadar basabiliyormuşuz şimdi onunlada 1 saat uğraşmak istemiyorum :smiley: daha önce bir modifiye edeyim dedim 1 saat uğraştım

1 Beğeni

Tamam işte senin dediğin low deck zaten resimdeki araçta low deck gibi duruyor ki resimdeki araç tahminimce RJL’nin aracı.

Buldum artık Daf Cf yi

1 Beğeni
4 Beğeni

DAF XG/XG+ Addons v2 1.42 - 1.43 :+1:

4 Beğeni

Merhaba iyi akşamlar bildiğiniz harita modu var mı tavsiye ettiğiniz (promods ve grand utupia hariç) ve 1 .1 olmayan :slight_smile:

1.43 beta çıkalı 2 haftadan fazla oldu ama hala 1.43 uyarlanan ses modu yok. 1 hafta içinde güncellenen bi ses moduyla karşılaşır mıyız acaba? Max2712, Kapitan Kriechbaum, Zeemod öldünüz mü :smiley:

2 Beğeni

Zeemod tüm sesleri elden geçirecek öyle demişti geçen gün. Bu yeni gelen güncellemede seslerle ilgili bir özellik gelmiş sürpriz bir ekleme falan yapacağım diyordu seslere. Bazı sesleri hatta yeniden kayıt alacakmış. Onun güncellemesi sanırım bir tık uzun sürecek. Kriechbaum da en son beta gelir gelmez seslerle uğraşmaya başlamıştı ama daha ses yok ondan da.Max de öldü galiba :smile:

2 Beğeni

Umarım daha çok uzun sürmez. Ses modsuz denemedim bile beta çıktığından beri ETS 2 ve ATS’yi.

2 Beğeni

Bu abasstreppas’ın jant modunda benim lastiklerde açık ara oluyor. Yani jant ile lastik tam oturmuyor. arasında boşluk kalıyor. Sürüm 1.41. Sebebsizce Alcoa jant takamıyorum ve bu benim harbi çok sinirime gidiyor. Bunun çözümünü bilen var mı ?

Bazı def dosyaları içinden birkaç parametre değiştirince normal yerine geliyor diye biliyorum.

https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?t=191218&start=1510

Sayfanın 2. post’unda hangi değerlerin değişeceğini söylemiş

Edit the values of tire_shift in abas_alcoa_9.sii and abas_alcoa_1125.sii to 0.026 and -0.03, respectively.
For rear wheels, change the value to -0.00488

The files can be found in def\vehicle\f_disc (front wheels) and def\vehicle\r_disc (rear wheel).

8 Beğeni

Eyvallah ağam sağol çok teşekkür ettim.

2 Beğeni

MAN TGX E6 2015 by Gloover için ses modu varmıdır acaba yoksa bu tır modu otomatik içinde sesi de mi oluyor ?

Frosty Winter Weather Mod ets’de promods ile çalışıyor mu arkadaşlar bilginiz var mı?

Merhaba
Ben bir yabancıyım ama bu metin google translate.
Van için eski modları oyunun 1.42x versiyonuna çevirebilecek birini tanıyor musunuz lütfen sormak istedim? Bazılarının zaten var olduğunu biliyorum, ancak işe yaramıyorlar (zaten tüm seçenekleri denedim). Kendi kişisel kullanımım için olacak, başka bir şey değil.
Buna sahip olmak isterim:
Mercedes Sprinter … eski araç modeli de olabilir → ETS2 - Mercedes Sprinter 2009 V2.0 (1.40.x) | Euro Truck Simulator 2 | Mods.club
Fiat Ducato / Peugeot Boxer / Citroen Jumper … klasik kargo kamyoneti veya perdeli kamyonet olabilir → Fiat Ducato 2018 + Interior v0.5 (1.45.x) for ATS and ETS2
PEUGEOT BOXER V2.0 - ETS2 mods | Euro truck simulator 2 mods - ETS2MODS.LT
veya başka bir kargo minibüsü modu (yolcu değil) … opel vivaro, renault trafik, ford transit … asıl mesele kamyon yerine onu sürmek istemem. Oh ve lütfen rastgele garaj plakalı, sadece türkçe değil haha

Bunu benim için yapabilecek birini tanıyorsanız, benimle iletişime geçebilirsiniz:
megaeuropackskins@gmail.com
cok tesekurler :smiley:

2 Beğeni

he gardaş bir sen eksiktin

13 Beğeni

Amcamın oğlu dur sana göstereyim burası SimulasyonPark biz türkler sana yardımcı oluruz…

Open the scs file of the tool. Open the “manifest.sii” file with notepad. After opening it, there will be the text "compatible_versions[]: “1.42." compatible_versions[]: "1.43.”. Delete the version text there. Save it later. And store it back into the scs file.

2 Beğeni

bu tüyo için teşekkürler
açtım ama manifestte oyunun uyumlu versiyonlarını söyleyen bir satır yoktu :open_mouth: 3 bağlantının hepsinde … veya belki de dediğin gibi satırı eklemeliyim: uyumlu sürüm 1.43 ?