Steam Atölye’de bulunan gerçekçiliği arttıracak önerebileceğiniz mod var mı?
Bu hırsızın reklamını yapmasan iyiydi.Milletin modundaki parçaları çalıp ücretli satıyor.
Bana geldi ve tanıtım yapacağım . Bilmiyordum ?
Sorun değil. Ben de bilmediğini düşündüğüm için öyle yazdım.Bizim parktan bazılarının modunu da yürütmüştü bu eleman.Ondan dedim.
Çok garipler ya ? Kime , nasıl güveneceğimizi inan şaşırdık ? TML’yi bile soyup soğana çevirdiler … Heryer kaos bro , başımız döndü artık
Volvo FH 2021 için 3 tane ana mod var:
1- Virtual Service
Ana modeli HKV Studios’a ait. Model kalitesi fena değil, ama gerçekçilik o kadar fazla değil bana göre. Kabin,şasi,motor ve şanzıman seçeneği yok. Şu an çok fazla bug bulunuyor, yapımcısı daha fazla parça vs ekleyecek, fiyat: 20£
Volvo FH 2021 by Virtual Service
2- KP Truck Design
Ana modeli Squir’e ait. Model olarak HKV’den biraz daha düşük ama daha gerçekçi. Bütün kabinler mevcut (XXL Dahil), yüzlerce modifikasyon seçeneği mevcut. Ücretlimi, ücretsizmi çıkacağı belli değil.
KP Truck Design Flickr
3- Hjoka
Ana modeli SCS’ye ait. Hazır modele para vermeyip, scs’nin aracı üzerinden yapıyor, ilk sürümü 2022’den önce çıkarmayı düşünüyor. Mod ücretsiz olacak.
Hjoka SCS Forum
İşte bu ya , teşekkürler Hasan
Beklenen an geldi
Scania ng için v8 yazılı kadran modu var mı bildiğiniz?
Eskisinin düşük kabini hiç yapılmadı diyorduk yapıldı şimdi sırada bu var bakalım bunu kim yapacak
Yıllardır oyunun yüzüne bakmıyorum, işten geldiğimde günün yorgunluğunu atabileceğim bir şey yok yani Aklımda kalan en iyi sürüm 1.18 o zamanlara kadar arada bir zaman geçirirdim modlar falan bayağı canlıydı ortalık. Neyse pusup bekleyelim bakalım. Hazır damperler de gelmişken bi 1842/1845 kasa Actros ve fizik modu fena olmaz. Zaten yapan olmazsa bizim oyuna yapacağız planlamalarını yaptık
Her neyse önerebileceğim bir fizik modu var. Herif bayağı sağlam çalışmış, bundan iyisine rastlamadım diyebilirim. 1.43 sürümü yok ama yine de dursun, güncellenirse damlarsınız.
1.42 50 keda modu varmı ? bulamadım hiç bir yerde
Ağalar 1.42 için tır basma modu var mı ? scania streamline için basık tır yapacağım ama modunu bulamadım
Arkadaşlar yok mu şöyle mod ?
Tır oyunu ama ne hikmetse her bir b*k var bir uçak modu ve gemi modu yapmamışlar gerçi isteseler onuda yaparlar gahsgshdhdhsshbdhdhs
1.43’e uyarlanan ses modu var mı?