haber;
O yol tırı sallıyor da, hissettiriyor toprak yolda gittiğini.
İtalya DLC 'siden 4 şehir 1 Köy / Kasaba (Gönderi Düzenlenmiştir)
1- Bologna #İtalyanca Okunuşu BULUNYA
2- Parma #İtalyanca Okunuşu BARMA
3- Suzzara #İtalyanca Okunuşu SUTZARA
4- Livorno (Bu şehir den Sicilya adasına Vapurla geçiş yapabiliriz.)
5- Genova #İtalyanca Okunuşu CENOVA
Zurigo, Zürih şehrinin İtalyanca yazılışı galiba
Bern Şehri Berno yazılmış. Zurih Şehri Zurıgo yazılmış. yani bunlar yeni değil
CH yazısını sonradan gördüm
Türkçeleri farklı olunca daha garip oluyor, bildiğin şehri tanımıyorsun…
Firenzi var mesela… Türkçesi Floransa
Kobenhavn , Kopenhag’mış , ilk 2 ay anlamadım
Biz ona Floresan Lamba deriz.
Şehir sayısı, km sayısı
ve yeni bir çıkış tarihi var
Bir çıkış tarihi eksik
fransadakı yol km’si 20.000 15 şehir
iskandıanvya ne akdar bılmıyorum 27 sehir 6-7 tanesi kucuk
italya ise 11.500 sence yeterlimi km (19 şehir)
new mexico 6.437 km 14 sehir
Aralığı bekliyoruz…
İlginç bir düşünce belki ama, New Mexico çıkışı ile aralarında 1 aydan fazla olacağını düşünmüyorum eğer bu dlcleri yılın son aylarına yaymak istemiyorlarsa başka tabi. İtalya, New Mexico’dan 1 ay sonra çıkarsa special transport da 2018 Ocak’ta yayınlanır bence
fransanın yıl donumu gıbı dusnuyorum ben aslında 5 aralık ondan sonra speiale onem verıp onuda 2 hafta sonra verırler gıbıme gelıyor
Italia DLC Promo Orijinal Fragman
ETS 2: Italia DLC’nin sürüm için ince ayar yapmasının son aşamasındayız ve artık tekrar dolaşım makinesini yeniden çalıştırmanın zamanı geldi!
Açık Beta Güncelleme 1.30 katılımcıları, İtalya’nın temel oyunlara ait yeniden işlenmiş bölümlerine gelecek birkaç şeyle karşı karşıya kalmıştı ve şu ana kadar geribildirim çok olumlu! Yolumuza çıkan tüm raporlar, yeni bölgeyi cilalamak ve oyun dünyasının eski kısımlarıyla ilgili kozmetik sorunları düzeltmek için bir fırsat. Fan topluluğundaki gönüllülerle büyük bir işbirliği için minnettarız.
Gelecek hafta yayınlanma tarihini onaylayıp yayınlayabilmeyi umuyoruz. Bugün burada bir dizi yeni ekran resmini yüklediğimiz için Italia DLC Steam sayfasına bakın.
açılır kapanır köpri beni bitirdi
8 Aralık tarihi doğru olabilir Güzel video heyecanlandırdı.
Yollar, yapılar, açılır kapanır köprü nedir ya… Gerçekten büyük emek var ortada. Parasını hakeden iş çıkarıyorlar, helal olsun…
haftaya ayın 1i haftaya çıkaracagız derseler 8 i oluyor dedıgın gıbı dogru olabılır