Euro Truck Simulator 2 - İtalya DLC [Ana Konu] 🚚

Buğün gece indirim başlar mı steam de 26 diyorlardı cünkü ? alıcamda

Bugün ayın 25’i. İndirimler olacak günün akşamı saat 8 veya 9’da başlar. Yarın 8’i bekleyin.

Görsellerde bilinenin dışında bir şey yok şuan, o karavan Hymer’ın karavanlarından, diğer dorse de Iveco Daily taşıdığımız dorse. Kablolu olan da ilk görselerde vardı. Güzel yapmışlar, bakalım artık ne zaman gelecek ?

yenı scanıayı goremedım

Diğer görsellerde vardı, ve o artık kesin. SCS interiorunu gösterdiği bütün araçlarını oyuna getiriyor diğerlerini ise getirmiyor. Yani A tırı oyuna eklenecek dendiğinde kabin içi görselini bekleyin.

n*w dorse

New indestru blog yazısında scania arkasında vardı

Doğrudur :smiley:

Sac rulosu gibi geldi bana ama sonuçta yük yeni, şasi var olan dorselerden bir tanesi :+1: bir tane daha bu dorseye yeni yük koyulmuş şekilde resim paylaşmışlardı, o da demir/çelik profillerdi galiba. Endüstriyel yüklerde artış var demek ki :clap::clap:

1 Beğeni

aynen doğru birtane daha vardı saç taşıyordu dorse vardı onda da düz sac

1 Beğeni
3 Beğeni

Darısı ana haritadaki diğer ülkelere :slightly_smiling_face:
Değişmeli artik

Wujek’in röportajında bu planlarımız arasında bunun için yeni haritacılar arıyoruz demişlerdi. Aslında birden yapmak yerine yavaş yavaş küçük ülkelerden başlasalar iyi olur.

köşe ülkelerden daha kolay olur ya da fransa ve italya üstü… neyse buna daha çok var mecbur değişecek lamı cimi yok

2 Beğeni

Nedense İtalya’yı daha çok merak etmeye başladım. New Mexico düz müz aynı yerler çok güzel olsa da… ama İtalya’da adamlar bilerek yaptıkları dehşet yerleri paylaşmıyor. Bunu bilerek hep yapıyoralr. Çıktığında keşfedelim diye… Harita ekranı aralıkta anca paylaşılır bence bekleyip görücez. Yoğun yerleşim lafına dikkat beyler… her yerde bişey var.

1 Beğeni

Ya beyler şeyi alamıyorum septte hicbişey yok highpower cargo yu alamıyorum neden ? Alışveriş sepetinizdeki bir ya da birden fazla ürünün ödeme işlemi gerçekleştirildiğinden bu işlem şu anda tamamlanamaz. Bu yazı cıkıyor baktım hesap detayını bişey yok başka dlc alabiliyorum bi onu alamadım

Bi öyle bi böyle :joy: NM mi İtalya mi ? :grinning:

Sicilya doğrulandı. :smiley:

3 Beğeni

Görüntüler şahane beee

Sonunda istediğimiz şeyler gelmeye başladı.Yaşasın :grinning:

1 Beğeni