Euro Truck Simulator 2 - Grafik Modları

Current State of Lighting Improvements v2 for ETS2/ATS | Patreon

ETS2 / ATS için Mevcut Aydınlatma İyileştirmeleri v2 Durumu
12 Mayıs 2025

Uygulamada görüntüle
Aydınlatma İyileştirmeleri, istemci işlevlerinde ve işleme hattında çok fazla değişiklik gerektirir. Her yeni oyun sürümünün güncellenmesi uzun zaman alır, bu nedenle v1 1.54 için güncellenmez. 1.54 ve 1.55 desteğini uygulamak için bazı değişiklikler yapmaya karar verdim. Bu değişiklikler, gelecekte oyunun yeni sürümleri için güncellemeyi kolaylaştıracaktır (sistemi bozan büyük bir güncelleme olmadıkça). Bu değişikliklerden sonra 1.54 - 1.55 desteği ile Aydınlatma İyileştirmeleri v2’yi yayınlayacağım.

Üzgünüm, beklediğimden daha uzun sürüyor. Bir eta’ya sahip olmaya çalışıyorum ama bu, birçok değişiklikle oyuna bağlı bir mod, beklenmedik bir sorunla ne zaman karşılaşacağımı ve düzeltmenin ne kadar süreceğini bilmek mümkün değil.

Ayrıca bağış yaptıkları için gecikmeden şikayet eden bazı insanlar gördüm. Birden çok kez serbest bırakılana kadar bağış yapmayın dedim. Şikayet etmeyi bırak ve yayınlanmasını bekle.

3 Beğeni

ulan adam zaten bedavaya yayınlıyor utanmadan bir de şikayetçi mi oluyorsunuz :smiley:

3 Beğeni

O şikayet eden kitlenin NEREDEYSE tamamı Ruski ve Lâtinler kardeşcan. Ben her zaman diyorum altın çamura düşmekle paslanmaz ama, kaliteyi ucuza hele ki sabırsız ve beleşçi bir topluluğa sunarsan ne emeği bilir, ne vefa gösterir ne saygı duyar. O yüzden keşke 10 Euro yapsa, bu adam taaa başından beri hak ediyor her övgüyü.:v:

2 Beğeni