Euro Truck Simulator 2 - Grafik Modları

daha iyi duruyor da günün sonunda scs’in eldeki imkanlarla sunmak istediği görüntüyü verecek gibi duruyor. bu keylogger muhabbeti ne oldu?

ben biraz yabancı kaldım moda ve konuya. indirdiğimde farlar açılmıyor ve ayna gözükmüyor. 1.54 tam sürüme uyumluluğu mu yok?

edit: öyleymiş sanıyorum.

Yanlış hatırlamıyorsam tüm dokuları pbr dokularla değiştirmeden istediğim sonucu elde edemem demişti. Dokuları değiştirmeye başlayacağını söylemişti.

1 Beğeni

tamam da zaten bizim scs’den beklentimiz shaderlarını full pbr uyumlu yapması ve bunu zaten yapıyor. ancak pbr kaplama eklemek çözüm değil tabii snowy de ileride gelebilecek bazı şeyleri sunuyor ancak performanstan götürüyor.

yayın açamadık hala yav v2 çıksın öyle açalım daha oturmuş.

Evet 1.40 tan beri bekliyoruz o dokuları, bakalım ne zaman gelecek.

bu muhabbet cılız sesle sürebilir de muhtemelen warezcilerden ipleyen olmayacak, deyim yerindeyse herif baya baya göz boyadı

Hangi meyve veren ağaç taş yememiş ki;) Snowy adamdır :v:

Kabin güzel görünüyor :pinched_fingers:

1 Beğeni

ETS 2/ATS Aydınlatma İyileştirmeleri v2 Ekran Görüntüleri Sorunlar giderilecek ve piyasaya sürülene kadar zamanla iyileştirilecek. Gündüz ve gece döngüsünü, yağmuru vb. destekleyecek. Hazır olduğunda piyasaya süreceğim. Muhtemelen piyasaya sürüldükten 2 hafta sonra ödenecek (1. seviye abonelik - 1$/ay). Bu, ETS 2 ve ATS’deki aydınlatmayı iyileştirmek için bir aydınlatma modudur. Varsayılan aydınlatma sistemini modern aydınlatma yöntemleriyle değiştiriyor.

https://imgur.com/a/1XLzdya

4 Beğeni

weather vs brutal weather karşılaştırması.

sizce hangisi daha iyi?

• Weather
  • Brutal Weather
0 oylayan
1 Beğeni

Snowymoon:

ETS2/ATS Aydınlatma İyileştirmeleri v2 Yayın Tarihi

Aydınlatma iyileştirmeleri için v2’yi 27/04/2025’e kadar yayınlayacağım. Önümüzdeki 2 hafta meşgul olacağım için mesajlarınızı okuyamayabilirim.

• Varsayılan hava durumu sistemini, güneş ışığını ve gece/gündüz döngüsünü destekler (ayrıca hava durumu modlarını da kullanabilirsiniz)
  • Karma aydınlatma olmayacak, v1 gibi tamamen PBR aydınlatma olacak
  • Metalik boyalar vb. ile başa çıkmak için daha iyi araç boya desteği
  • Gece lambaları boru hattı değişiklikleri nedeniyle varsayılan aydınlatma sistemi (sokak lambaları, farlar vb.) tarafından ele alınacak, daha sonra bunları PBR aydınlatması yapmaya çalışacağım
3 Beğeni

Kass çok geliştirmiş modunu. PNG çok başka seviyelerde. JBX derseniz önümüzdeki ay JuanBox bi bomba ile gelecek gibi duruyor. Weatherı hiç bilmiyorum. ama Brutal “ücretsiz” klasmanıyla çok başarılı. ücretli satsa kimse ne alaka demez. herşeyin bi kitlesi var. ek olarak, Snowy yeni getireceği V2 sürümüyle tüm grafik modlarıyla uyumlu olma için çalışıyorum demişti.

snowy nerede kaçırıp bi çukura mı attılar sdfdsdf gerisi tırt

2 Beğeni