Euro Truck Simulator 2 - Grafik Modları

8 Beğeni

Efekt vs.vs. Youtube’e yazıp bakabilirsin.

1 Beğeni

3 Beğeni

Bayadır ETS2’ye elim değmiyordu snowy sonrası bi bakalım dedim. Yani garip hissettirdi iyide diyemiyorum kötüde diyemiyorum sadece daha güzel görünüyor onu diyebilirim. Motion bluru sevdim iyi hissettiriyor.

Snowy

Snowy

4 Beğeni

@HasanOfke :skull:

13 Beğeni

çok rica ediyorum bu istenmeyen çocuğu atmayalım
:stuck_out_tongue: düşman bölgede rehin kaldı.

ah ford f maxi scs getirse ne güzel olurdu

Snowymoon abim yapmış ya, açıları güzel ayarlayınca gerçekten ortam falan manyak oluyor

9 Beğeni

senin yıllardır paylaştığın sslerden bir farkı pek yok. zaten böyle çekip paylaşıyordun :smiley: ayrıca konuya baktıkça gözlerimin ayarı bozuluyor. scs’in müsade etmeyeceği seviyede renklerle oynanmış.

yapmayın etmeyin bunca yıldır ss çekip paylaşıyor millet ne fotolar attılar.

7 Beğeni

Snowy baba çıldırdı :v::100:
√ mevsimler
√ dinamik hava vs vs vs :smiley:

2 Beğeni

modelleri değiştirmeden dediği şey de zaten diğer dokuları tamamen kontrol etmeyi becerirse yeşilimse dokuları winter, autumn tadında renklerle az çok değitirebiliyorsun. çok küçük teknik terimler var buraya yazamıyorum. tek bir renk değişimi olarak düşünmeyin ışıktan, materyalden vb. her şey etkilenen bir olay haliyle birden fazla teknik özelliğin uyumlu çalışması sonucu oluyor.
ancak bu onun için bir challenge

başkalarının yaptığı modlara umut bağlamak ileri götürmüyor. scs çıkıp gösterecek ama onlarda da o cesaret yok.

akşam bakarız gündemsimülasyon gibi olacak direksiyona geçmeyeceğim. öyle test eder bakarız. gündem zaten poh gibi hiç kafa kalmıyor bu şey olaylarına :confused:

5 Beğeni

f-max demişken

zamanında ne sound patlatmıştı zalımın oğlu vayyy

4 Beğeni

eğer gerçekten böyleyse sıkıntı büyük valla

1 Beğeni

Snowymoon moduna gece skybox eklentisi

4 Beğeni

3 Beğeni

fotoğrafları çektiğin yer neresi?

1 Beğeni

Piteşti Braşov arası sonradan eklediğim skyboxlar var

1 Beğeni

Snowymoon:

ETS2/ATS için Aydınlatma İyileştirmeleri v2’nin Geliştirilmesi

Öncelikle v1 Beta sürümünü kullandığınız ve test ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Zaten 20000’den fazla oyuncu kullanıyor, teşekkür ederim.

Lighting Improvements v2 üzerinde çalışmaya başladım ve bazı güzel planlarım ve fikirlerim var. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Spoiler yok.

v2 Beta sürümü yayınlanmaya hazır olana kadar oldukça meşgul olacağım bu yüzden mesajlarınızı okuyamayabilirim.

1 Beğeni

ETS 2/ATS Aydınlatma İyileştirmeleri v2 Önizleme 1

Bu, ETS 2 ve ATS’de aydınlatmayı iyileştirmek için bir aydınlatma modudur. Varsayılan aydınlatma sistemini modern aydınlatma yöntemleriyle değiştiriyor.

Aydınlatma İyileştirmeleri v2 henüz yayınlanmadı ve hazır olduğunda piyasaya sürülecek. V1’den farklı olarak, v2 varsayılan hava durumu ve gündüz ve gece döngüsünü kullanır, böylece hava durumu modlarıyla istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Ayrıca gece saatlerini de destekleyecek.

Bazı sorunlar görebilirsiniz, v2, v1’e kıyasla tamamen yenidir.

8 Beğeni