Gölgeler yok mu videolarda falan da hiç görmedim kurup bakma fırsatım olmadı henüz
Mükemmel ötesi
Elbette kendi de aylardır söylüyor GELİŞTİRİLECEK çünkü berbat SCS nin saçmalık dolusu oyun motoru anca bu kadar izin veriyor diye bas bas yazdı kral.
Ve herkes emin olsun, Snowy herşeyi rayına oturttuktan sonra kimse leş base ile oyun oynamayacak.
Çatılar da ay gibi parlıyor mübarek.
@Berkee Yok maalesef ve oyunda gereksiz bir parlama var her şey abartılı parlak bir zaman sonra ciddi göz yorar bu şuanlık bence sadece arada tadımlık oynanacak bir mod olmuş bide çok fazla eksik hata var modu yapan arkadaşın işi baya uzun olacak gibi zaten oyunda akşam olmamasıda ayrı bir konu mesela yağmur efektini denedim herhangi bir yerlerde ıslanma olmuyor modu yapan arkadaş geçmişte attığı görsellerde gayet yerlerin ıslak olduğu gözüküyordu ama şuan etki etmiyor sadece görsel olarak yağdığı gözüküyor.
Benim tek beğendiğim kısmı yüksek hızlarda oluşan blur efektiydi gittiğin hızı hissediyorsun resmen ve görsel açıdan da biraz daha güzel duruyor.
Motion Blur efekti grafik modu olmadan da, SnowyMoon TAA ile açılabiliyordu.
bende oyunda atıyor
YDA center patlak onuda gösterseydin Şaka maka daha çok yolu var bu modun özellikle scs araç ve assetlerinden ziyade modlarla uyumluluğun getirilmesi lazım
hahaha kralın teaser’ı bile SCS’nin DLC videolarının bazılarından daha çok izlenme ile 17 bini geçmiş. düşünün SCS’nin yetmezliğini;)
SCS’nin videolarının izlenmesini geçmedi. Ayrıca çok eksikler ve hatalar var… şimdilik PNG + reshade’dan devam
16 saati baz al;) ayrıca kimse “tamamlandı” veya tam optimize çıkardı gibi şeyler demedi başkan. yukarda yazdım adam bir yıldır SCS’nin altyapı yetersizliğinden “ancak” bu kadarını yapabiliyorum yazdı durdu. millet de cıks mıks yapıyor komedi adam geçen yıl yok para alıyor yok virüslü diye Pizzster ekibinden tutun bazı modcular bile R yapmıştı imdi hepsi istisnasız kullanıyor TAA modunu.
burda mevzu şu: onu savunmak vs değil. SCS2nin yapamadığı şeyler için uğraşıyor mu, bir şeyler çabalıyor mu birileri? ona bakacaz.ha ücretsiz yapmış, 10 euro da dese “eksikleri” olsa da, ilerisi için değer. 1 yıl içinde maximize eder Snowy mevzuyu. sadece Damian değil, Piotrek, JuanBox gibi modcular da DC’lerinde yazdı, artık Snowy ile uyumlu gitmek için çalışacağız diye. olay, herkesin “göz” zevki için çaba. bu kadar.
Sadece texture paketini mi kurdun yoksa direkt tüm dosyaları mı kurdun?
Tüm dosyaları kurdum
Bende tüm dosyaları kurduktan sonra reshade iptal oldu ama yanlış bir şey mi yaptım acaba
Reshade ile Snowy’i kullanmak için reshade’ye kurmadan önce ayrı klasör açıp öyle kuruyorduk beraber çalışsın diye, öyle hatırlıyorum.
"Changelog for v1.0.1
Fixed some crash issues
Fixed traffic lights
Fixed dark foliage in the mirror
Fixed invisible fog"
…
Yeni mailden tekrar indirin. Ayrıca oyunu çökenler olursa vs vs config.cfg yi silip yeniden başlatabilir. Tüm grafik modları ile çalışıyor, reshade’lerin bazıları problemli bazıları şu anlık uyumlu.
Reshade ne oluyor reis
cuma-perşembe missouri gelir diye o günlerde onun ats yayını olacak. o nedenle yarın akşam bu mod ile bir ets 2 yayını yapalım. henüz indirip kurmadım yarın ayarlayacağım. sadece default ets 2 ve snowy lighting olacak.
daha iyi çektiğiniz bir görüntü varsa onu kapakta kullanabilirim.