adaptif otomatik şanzıman bu mod gerçekte varmı yani mantıgı ne gerçekte tır sürerken bu modları mı seçiliyor yoksa mesela normal sürüş de normal güçde mi kullanmak gerekli yoksa devre dışımı bunun amacını bir anlamadım gerçekçi sürüş yapıyorum onun için önemli benim için
Gerçek hayatta bu özelliği yolun durumuna bağlı olarak sen seçebiliyorsun, Eko,Standart ve Güç modu diye 3 modu var, yüklüsün şehir içi rampaların bol olduğu yerde Güç modunda gidersin yol düzenlikten sonra Eko moda geçip yakıt tüketimini düşürürsün ETS2 de ben pek bi değişiklik göremedim normadle 15k’da vites atacağı yerde 18-20k gibi devirlerde vites atması dışında bir değişikliğini göremedim yalan yok
açıklaman için teşekkür ederim
@SiSL Scania s yeni dashbordinda retarder kolunda iki düğmeden birisi yok bu hatamı yoksa bilerek mi yapılmadı ?
Diğer düğmede ne vardı?
cds’ye eklenecektir. teşekkürler. ![]()
sdfsdfdsfsdfsfsfs
Aklıma son günlerde takilan bir soru var anket yapmak istedim
ETS 2 ve Ats birden steamden kaldırılsa korsanı vs kalmasa ne yapardınız ? Garip bir soru ![]()
- Çok uzulurum
- Takmam Baska oyunlara bakarim
- CdS var
- Zaten sıkılmıştım banane
- Diğer vs
sorun şu ki cds’de tır yok.
belki vardır
Üzülürüm ama çok ta değil. 18 wheelsten beri tır oyunlarını seven ve oynayan biri olarak artık baydı yenilik yok. Tırı al sür yükü teslim et bu kadar dış çevre ile etkileşim yok mevsimler yok
artık olmadığı bir dünya düşünüyoruz
bakın bu noktaya getirdik mevzuyu
devam
dsfsdfdsfdsfsf
Fernbus ta yol dokusu değişince lastik gürültüsünün de sesi değişiyordu çok severdim o olayı.Keşke be scs
Tır yoksa belediye otobüsü olsun nolurrrrrrr
Ha bizde öyle bir altyapu var mesela
Ya ne oyun yapmışım kral shshdhddhdh
AROG’daki ekmeği yaparken fırının olmadığını öğrenen Arif gibi kalakaldım nasıl tır yok tır yapılsın abi
Krşm tır kolay mesele kod altyapısıydı siz isteyin tüm seri tırları modelletelim
Sen yapacağın oyunun ismini yanlış koymuşsun:D
‘‘Scs de Olmayan Özellikler Simulasyonu’’ olmalıydı :D:D
Euro Truck Simulator 2 DLC paketleri Steam’de %10 ile %50 arasında indirimde. Tuning DLC’leri, harita genişletmeleri, dorse ve araç DLC paketlerinde indirimler mevcut. Singleplayer hem de TruckersMP oynayan arkadaşlar kaçırmasın!
EDIT: Henüz çıkış tarihi netleşmeyen Coaches ve Soul of Anatolia DLC ek paketlerini de istek listenize eklemeyi unutmayın.
Nedense 1.61 güncellemesinden tam anlamıyla tatmin olamadım. Evet şirkettekiler çok emek veriyor. Çok güncelleme getiriyorlar. Ama yani derdimiz boya paketi mi? Ya da yolcuların üşümesi mi? Topluluğun istekleri ve çok temel özellikleri değil de daha farklı şeylerle vakit harcamaları böyle biraz incik boncuk gibi geliyor. Canımı sıkıyor. SCS bir gün çok büyük patlayacak gibi geliyor. Topluluk senden bir şey istiyor. Özellikle grafik anlamında çok ciddi sıkıntılar var. Ses anlamında sıkıntı var. İnanabiliyor musunuz? Tır sürüyorsun. Marka modelden alakasız bir ses çıkıyor. Ne bileyim her gün aynı günü yaşıyorsun. Her gün 26 Haziran mı? 25 Haziran mı? neydi? Hep güneş tepemizde. Arada yağmur yağıyor. O da sadece yağıyor. Adam akıllı su birikintisi yok, bir şey yok. En azından kademeli olarak bir şeyleri getirseler diyeceğiz ki hani gerçekten uğraşıyor bunlar. Yani gerekirse kar yağsın ama yerler kar tutmasın. Evler kara olmasın. İlk aşamada böyle olabilir. En azından bir kar yağdığını görelim, mevsimsel geçiş olsun, en azından bari tarih ve takvim olur. Hani yağmur yağınca her yere su mu basıyor? arabaların üstü, her yer su mu? Cama iki tane damla gözüküyor. Yerler parlak gözüküyor. Bu kadar. Bu değil yani. Yağmur da bu değil ona bakılacak olursak.