Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Muhtemelen modla alakalıdır mod kurulu iken gözüken tırlar sen modu kaldırdıktan sonra bile orda kalmış gibi gözüküyor birkaç kez uyuduktan sonra yani oyunda gün geçtikçe onlarda kaybolacaktır ve muhtemelen bir daha da 2. el elektrikli tır görmezsin diye düşünüyorum.

radiotrucker.com kurduk ya kolay olsun diye

1 Beğeni

Galiba modla alakalıydı, şuanda kayboldu elektrikli tırlar ama devamlı takipte kalacağım. Elektrikli tırlar tanıtılalı 2,5 seneye yaklaştı artık tek seferlik işlerle veya modla satın alınabilme ile değil direkt oyun içi satın alma ile devamlı sürmek istiyorum. Umarım 1.61’de bir şeyler olur. Ayrıca IAA 2024’te neredeyse her gün bir güncelleme geldiydi oyuna bakalım IAA 2026’da nasıl sürprizler bekliyor bizi.

2 Beğeni

şey arıyo gibi soruyo sanki torbacıyız

5 Beğeni

Merbaha bişey var mı ETS 2 için

1 Beğeni

Dört tane grafik kombinasyonu kurup grafiklerin içinden geçmeyi başarmış, helal olsun valla. Arkadaş bütün tuşlara basmış! Vanilla grafikler bundan katkat daha iyi görünüyor. :smiley:

1 Beğeni

Aşağıdaki görsel 1.53 sürümüne ait bir videodan ekran resmi olarak aldım, videonun tarihi Mart 2025, o zamanlar tercih edilen tır değiştirilebiliyormuş, ben bunu güncel versiyonda bulamadım. Bilen varsa nerede olduğunu yazabilir mi?

Hocam eskiden kariyer oluştururken tercih edilen tır kısmından tır seçiyorduk ve düzenleme kısmından sonra değiştirebiliyorduk ama yeni versiyonda bu özelliği kaldırmışlar kariyer oluştururken bile yok o yüzden düzenleme kısmında da yok.

Gelin adını koyalım. Anadolu Ruhu DLC’si gelene kadar Türkiye otobanlarında hangi dlc sizce?
Bu alttaki yolun hem altı hem üstü şantiye, kaya kırıyorlar. Olabilecek en tozlu ortam yani, ona rağmen asfalt yıllar sonra bile ilk günkü siyahlığını ve o simli dokusunu koruyor. Yani bence siyah renk cepte en azından.

Altta da DLC çıkış tarihleri, Karadeniz, Balkanlar ve Almanya Rework’ten örnek dokular var. Dokular uzaktan aynıymış gibi görünmekle birlikte resme tıklayınca aralarında çok fark var olduğu anlaşılıyor.

• Going East DLC (2013)
  • Scandinavia DLC (2015)
  • Vive la France DLC (2016)
  • Italia DLC (2017)
  • Beyond the Baltic Sea DLC (2018)
  • Road to the Black Sea DLC (2019)
  • Iberia DLC (2021)
  • West Balkans DLC (2023)
  • Germany Reskin / Base Game Rework assets (2018–2024 update)
  • Nordic Horizons (2025) bende yok :smiling_face_with_tear:

Road to the Black Sea Görünüm 1

Road to the Black Sea Görünüm 2

West Balkans Görünüm 1

West Balkans Görünüm 2

West Balkans Görünüm 3

West Balkans Görünüm 4

Germany Rework Görünüm 1

Germany Rework Görünüm 2

Germany Rework Görünüm 3

Germany Rework Görünüm 4

Germany Rework Görünüm 5

Not1: Kenarlara drenaj çukuru uygulanınca en iyi sonuçlar Balkanlarda.
Not2: Şehir içi için iberia ve black sea karışımı bence.

1 Beğeni

En iyisi kaymak gibi asfalt west balkans 1. Haritanın ve şehirlerin kalitesini arttırıyor bence.

2 Beğeni

Gerçek fotoyla alta alta koyunca en yakını west balkans görünüm 4 bence de. Dış çizgiler bir tık ince sadece.

2 Beğeni

West balkans 4

1 Beğeni

Balkan 4 için dış çizgiler ince demiştim ama kalın seçenek de varmış, emniyet şeridindeki renk solması da ideal. Otoban asfalt ihalemiz bitmiştir, hayırlı uğurlu olsun o zaman :smiley:

1 Beğeni

holland dlc’sinde eski tırlara niye modifiye yapılmıyor eyy pavel.