harita genişledikçe, yenilemeler(rework) yapıldıkça, hatta mevcut haritaya başka şehirler eklendikçe çok daha fazla keyif alıyorum açıkçası
İskandinavia DLC’nin çıktığı sene bir başkaydı
oldlar bilir
old but gold days
Oyunda 2020 Tourismo’yu kullanıyorum. Diğer araçlarda sıkıntı yok ama Tourismo 2020’de Fotoğraf Modu’nda kamera ileri-geri, sağa-sola ilerlemiyor. Fotoğrafı tek bir açı ile o da çapraz açı ile çekebiliyorum. Daha önce başka araçta yaşayıp sorunu çözen oldu mu? Araçla mı alakalı. 1.58 sürümü kullanıyorum.
Ek olarak trafikte oyundaki otobüsleri de (TRAVEGO, MAN Lion’s Coach, Tourismo, Neoplan vb) görebileceğim bir traffic storage dosyası var mı? 1.58 sürüm ile uyumlu?
Dakka Bir Gol Bir Bu Ne Hız SCS Software's blog: 1.60 Update: Job Details Widget
1.60 sürümüyle widget’a düzenlemeler getirmeyi hedefliyorlar. Beklenenden hızlı geldi 1.60 duyurusu. 1.59 sorunsuz mu geldi?
1.60 ile böyle olacak →

Hiçbir şey değişmeyip eskisi gibi kalsa çok daha iyiydi. 3 sürümdür geliştiriliyor bakalım son hali tatmin eder inşallah.
https://steamdb.info/app/4400940/
Yeni DLC eklenmiş. İlk görülme tarihi Şubat 2026 ![]()
gümüşhane dlc
Map tester ekibinde çalışan kişileri tanıtan ve onlarla röportaj yapılan bir blog .
4 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem
Oyun otomatik save alırken 1-2 saniyelik drop oluyor. Bu drop, donma olayını Belgelerim/Euro Truck Simulator 2 içindeki config dosyasından uset g_save_format “2” olan değeri 0 yapın. Kayıt esnasında mini donma gideriliyor.
Şöyle bir hasat yapamadık oyunda
Git Farming oyna demeyin şimdi ![]()
4060ti’dan 5070ti’a geçtim ve güç kaynağını falan da değiştirdim ama;
2k çözünürlükte %300 ölçeklemede bunun 100%'e vurup max 100 fps vermesi normal mi sizce?
8gblık 4060ti’da da ölçekleme düşüktü ama fps yine yakındı.
galiba benim hatam, 2k çözünürlükte ölçeklemeyi o kadar arttırmak saçma geldi. 1080p’den alışmışım. 100%e alınca 200fpselre çıktı
düzelmez. dx12’de durum ne olur göreceğiz ama kimse fps yükselteceğiz diye de söylemez. 300 ölçekleme çok fps yiyor. birkaç titreme vb. problemi için açılıyor ama fps de gidiyor.
Selamlar HP victus 16 laptopum var.Nvidia rtx 4060 ekran kartım intel i5 işlemcim var.Çok fazla bilgisayar ayarlarından da anlamam.Fakat ETS2’de farkettim ki 60 fpsin üstüne çıkamıyorum.FPS nasıl arttırabilirim?Yardımcı olabilcek müsait biri varsa sevinirim.
grafik ayarlarında vsync açıktır onu kapat.