Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Mp6 önce gelicek denmişti sanki yılbaşı yayınında, mp5 te teknik bir sorun çıkmıştı sanki

2 Beğeni

Thermo king muhtemelen Jost lisansı gibi ücretsiz olucak, yılbaşı yayınında ücretli veya DLC olarak gelicek denmedi. Zaten DLC olması saçmalık olur.

Oluşan tüm sorunların giderilmesini ve bu sene en yakın zamanda kavuşmayı diliyorum.

1 Beğeni

Hakikaten 2-3 klima ünitesinin DLC olması çok garip olur. Bir DLC için içerik çok az.

1 Beğeni

marka ne derse o, kabin aksesuarları ile dolu gösterir boya filan ekler yapıştırır 1.29 2$ etiketi

Daf fabrikası geliyor.Bir de ekran görüntülerinin birinde römorklu dorse gördüm.

1 Beğeni

oyuncuların alabildiği normal dorse, rigid sanıp heyecanlanmıştım

bir sonraki sürümde mi çıkar acaba

Benelüx Rework projesinin ne zaman çıkacağı belli değil lakin 1.59 güncellemesi ile çıkacağını düşünüyorum. Muhtemelen haziranda betayı alırız.

1 Beğeni

Ets2’de bugüne kadar yerli yabancı birsürü araç markası, benzinlik, mağaza markası modu vs. yapıldı ya, acaba mod yapımcılarıyla markalar arasında hiç mahkemelik bir durum yaşanmış mıdır? Araçlar dışında bakarsak sonuçta firmanın reklamını yapıyorsun ama malum firmalar bazen garip davranıp şirket politikası gereği onay verilmeyen bir mecrada görünmek istemeyebiliyor.

Yani bakınca markalar araçlarını hasarlı durumda göstermemek için lisans vermiyor verse de sınırlı hasar alınması veya hiç alınmaması şartıyla veriyor. Gerçek F1’deki büyük kazalarda karbonfiber liflerine kadar milyar parçaya ayrılabilen o teknoloji harikaları oyuna gelince kibrit kutusu gibi fizik ve hasar modellemesiyle karşımıza çıkıyor. BeamNG zaten malum çakma versiyonları çıkarıyor, Ets de ilk yıllarda meyreles gibi markalarla başlamıştı.

Sorum ilk paragrafta.

Holland Pack ile ilgili “Spidmax (SCS Developer)” dan ek bilgi;

Spidmax’a Holland Pack için verdiğim örnek parçalar ile ilgili cevabıma karşılık verdiği cevap;

Aşağıdaki parçalardan bazıları paketin içinde olacak fakat genel olarak boya ağırlıklı bir DLC olacak. Ancak bazılarını ekleyemiyoruz, kapasitemiz yok, lisanslarımız yok veya şu anda teknik sınırlamalar nedeniyle ekleyemiyoruz.

Acaba bunlardan hangilerini ekleyecekler?

• Holland tarzı büyük güneşlikler
  • Holland tarzı ön lip
  • Holland tarzı yan eteklikler
  • Lightbox
  • Turuncu ışıklı Michelin lastik adam
  • Tepe lambaları
  • Kabin içi ışık panoları
  • Turuncu Gündüz ledleri
  • Boyalı kornalar

5 Beğeni

→ Kapasite dediği personel sayısı yetersizliğidir. Ekip bunların katbekat fazlasını yapabilecek tecrübede zaten. Ciddi bir teknik sorun yaratacak bir parça yok. Teknik sorun olursa da bu devirde bir şekilde aşılır.

→ Sonuç olarak ya lisans sorunu vardır ya da personel sayısı yetmemiştir.

Lisans dışında eklenmemesi için hiçbir sebep yok bence. Hepsi oyunda olan parçaların farklı versiyonu teknik olarak da bir zorluk yok varsa da neymiş öğrenmek isterim. Adam akıllı güzel bir paket olsun keyifle kullanalım.

Sevgililer günü etkinliği ödülleri veri tabanına eklenmiş

1 Beğeni

İnat ettim sürüş akademisinin ikinci bölümündeki tüm görevleri üç yıldız yapmaya şükür bugün hepsi bitti. İlk eklendiğinde gece çekiciyle paralel parka kadar yapmıştım ama bir türlü park edemeyince aylarca oynamadım. Çift dorse görevlerini bitirince bir daha deneyeyim dedim, takıldığım yerde youtube’dan yapılmış videoları izledim. Bazı bölümler bir kaç tekrardan sonra kolaydı. Tek sıkıntı sağ aynadan bakıp kör bir şekilde yapılan manevralardı. Bir çok manerada tek bir çizgiden sürmek gerekiyor bir kaç santim aşarsan çarpıyorsun. Bitirince dorse boyaması ve altın koni kabin aksesuarını verdi. ATS’deki görevleri bitirirmiyim bilmiyorum orda da aynı yerde takılıp bırakmıştım.

Şu adam sürekli click bait yapıyor videonun F-MAX ile alakası bile yok sjsjsjsj. Hep kendini tekrar eden videolar yapıyor geçen hafta attığını bir sonraki hafta değiştirerek tekrar atıyor ve de izleniyor tuhaf.

3 Beğeni
1 Beğeni

ETS2’de Scania gibi bazı araçlarda vitesi harf olmadan sadece sayı ile gösteriyor. Otomatik vitesle ile manuel vites arasında geçiş yapıldığı zaman takometrede değişiklik olmuyor… Dolayısıyla takometrede bu anlaşılamıyor.

f7’ye bastığınızda direksiyon kitlenip tır gitmeye devam ediyor mu? eğer öyle ise f7 sekmesi kötü olmuş… < eski hali iyiydi (gaz ve fren tuşları da kilitleniyor…)

Scania Super ile gelen Opticruise G25, G33, ve G38 şanzımanları otomatik vites ile kullanıldığında “A” harfi yazmıyor. Manuel gibi tanımlama yapılmış. OD vitesten kaynaklı.

Dolayısıyla otomatik-manuel arası geçiş yapıldığı zaman karışıklık olmaması için takometrenin yanına vites tipini gösteren bir gösterge eklenmesinin faydalı olacağını düşünüyorum. (Diğer göstergeler gibi.)