Mp6 önce gelicek denmişti sanki yılbaşı yayınında, mp5 te teknik bir sorun çıkmıştı sanki
Thermo king muhtemelen Jost lisansı gibi ücretsiz olucak, yılbaşı yayınında ücretli veya DLC olarak gelicek denmedi. Zaten DLC olması saçmalık olur.
Oluşan tüm sorunların giderilmesini ve bu sene en yakın zamanda kavuşmayı diliyorum.
Hakikaten 2-3 klima ünitesinin DLC olması çok garip olur. Bir DLC için içerik çok az.
marka ne derse o, kabin aksesuarları ile dolu gösterir boya filan ekler yapıştırır 1.29 2$ etiketi
Daf fabrikası geliyor.Bir de ekran görüntülerinin birinde römorklu dorse gördüm.
oyuncuların alabildiği normal dorse, rigid sanıp heyecanlanmıştım
bir sonraki sürümde mi çıkar acaba
Benelüx Rework projesinin ne zaman çıkacağı belli değil lakin 1.59 güncellemesi ile çıkacağını düşünüyorum. Muhtemelen haziranda betayı alırız.
Ets2’de bugüne kadar yerli yabancı birsürü araç markası, benzinlik, mağaza markası modu vs. yapıldı ya, acaba mod yapımcılarıyla markalar arasında hiç mahkemelik bir durum yaşanmış mıdır? Araçlar dışında bakarsak sonuçta firmanın reklamını yapıyorsun ama malum firmalar bazen garip davranıp şirket politikası gereği onay verilmeyen bir mecrada görünmek istemeyebiliyor.
Yani bakınca markalar araçlarını hasarlı durumda göstermemek için lisans vermiyor verse de sınırlı hasar alınması veya hiç alınmaması şartıyla veriyor. Gerçek F1’deki büyük kazalarda karbonfiber liflerine kadar milyar parçaya ayrılabilen o teknoloji harikaları oyuna gelince kibrit kutusu gibi fizik ve hasar modellemesiyle karşımıza çıkıyor. BeamNG zaten malum çakma versiyonları çıkarıyor, Ets de ilk yıllarda meyreles gibi markalarla başlamıştı.
Sorum ilk paragrafta.