Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

scs sesçisi oturumdan ayrıldı

7 Beğeni

Bmc

1 Beğeni

https://x.com/gooksel/status/1990798380000272616

mp4ten kolay dönüşür gibi geldi dfdsfsdfsdfs
ama olmuş yani de çok benziyor ön taraf :smiley:

1 Beğeni

Bir markadan maşka markaya dönüştürüyorlar mi ki ? Bir modelden aynı başka modele dönüştürülüyor orasını biliyorumda başka markaya dönüşebileceğini ilk defa duydum.

Jac k7 işte

Onlar Ford Fmaxın çakamsını yapmışlardı bizde Jac K7 yapmalayım mı :smiley: Şaka bir yanada muhtemelen izinlerle vs yapılıyordur. JMC Fordla izinle myidi birlikte mi ne yapılıyordu muhtemelen BMC ile Jac anlaştı.

1 Beğeni

Çinlilerin Kamyonuna Logo Çakıp Tanıtmışlar Bmc Pro 827 lerin Gözünü Seveyim Hiç Değilse Özgün Kamyonlardı. Çinlilerde Mercedesten Kopya Çekmişler.Bmc En İyisi Artık Sadece Belediye Otobüsü Üretsin Bence

Dediğine katılıyorum özgün olmak lazım ama bir yerden sonrada zorlanacak. Tüm markalar özgün olmaya çalışırsa piyasada yeni araç kalmayacak. Şimdiye kadar bir sürü özgün araçlar üretildi özgün araç çıkartırlar miydi elbette çıkarttılardı ama yakında araçlar bunlara dönüşeceğini düşünüyorum gerek izinlerle gerekde birlikte çalışmalarla araçalr birbirine benzeyecek ki bunları yapmak zorundalar yoksa yeni modeller çıkamaz. Ben taibki herkes özgün olsun tarafındayım ama bir yandan düşününce farlar izgaralar belli bir şeyden sonra araçlar birbirine benzeyecektir. Sonuçta kaç tane yeni kamyonlar çıktı. Benim görüşüm bu isteyen katılır tabi.

4 Beğeni

Konusunu oluşturdum fakat moderatör onayı bekliyor.

Rework bekliyorlar herhalde

Var

O zaman bende 8X4 olduğu için gözükmedi. Teşekkürler

Edit: Bende az önce denedim 8X4de yokmuş. Yanlış anlaşılmalara neden olmamak için eski paylaşımı siliyorum.

@Usakli 1.57 %100 kayıtlı oyun profili ne zaman gelir? :slightly_smiling_face:

:+1:

Arkadaşlar scania s/r serisi yenileniyor çok hoş duruyor

11 Beğeni

Scania R S Modelleri Yenilenmemişmiydi
Hangi Modelleri Yenileniyo Anlamadım

Eski jenerasyon Scanialar yenileniyor

5 Beğeni

R 2009 ve Streamline den bahsediyor lakin pek anlayamadım eski haline benziyor gibi
Allahım inşallah yenilenir çünkü kullanılmayacak kadar kötü aw

7 Beğeni

Eski modelleri göstermiş olabilirler.