Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Yeni tırımız hayırlı olsun. :sweat_smile:

1 Beğeni

Güzel bir haber

Biz Volvo FH 2020 ve Mercedes-Benz Actros 2019 beklerken DAF 2025’ler geldi. :star_struck: :star_struck: :star_struck:

Arka planda daha neler var acaba.

3 Beğeni

O göstergenin çözünürlüğünü düzeltmeyip ve öbür türlü olan devir saatini koymadılarsa kusur bakmasınlar denerken bir küfür patlatırım.

1 Beğeni

Tırda sıkıntılar var

8x4 daf yoktu dimi? ve yeni dorse herhalde

3 Beğeni

Güncelleme oldu mu?

Yoktu 8x4 şasi

1 Beğeni

Oldu sıkıntı yok modlardan kaynaklanıyormuş başka profşlde baktım

Yeni kör nokta ışığı

4 Beğeni

Bu dafın ön camı çok küçük duruyor yıllardır rahatsız olurum. Tavanı mı alçak yapıyor bu adamlar acaba anlamıyorum.

Kafamda deli soru. :crazy_face: DAF 2021 model araçları sürpriz bir şekilde 2025 modele yükselten SCS, Scania 770 motoru da mevcut araçları güncelleyerek ekler mi?

DAF için küçük bir dipnot düşeyim, araçlar eklendiğinden beri isimleri DAF 2021 olarak geçiyordu ama 1.51 güncellemesi ile araçların ismi DAF NGD şeklinde değiştirildi. Demek ki 2025 modeli ekleneceği için ismini de değiştirmişler ama biz ipucunu yakalayamamışız.

Şoförlerim için 400 adet DAF XF 530 (2025) siparişini bayiye geçtim. Şirketime ve şirketine alacaklara hayırlı olsun. :blush:

1 Beğeni

Önümüzdeki günler içerik ve duyurularla geçicek anlaşılan. Daha dün DAF güncellemesi kesin gelir dedikten sonra bu akşam eklendi oyuna :scream: Lisansı veren firma ilgili olunca direk ekleniyor oyuna, Volvo yeni modelin eklenmesini istediği için lisanslama süreci uzamış galiba. DAF için eklenmesini istediğim 6x2/4 şasi eklenmiş, 6x4 ve 8x4’te var artık. Benim istediğim komple siyah güneşlik ve XD için tavan spoilerı eklenmemiş. Ön panjurdaki eklemeyi sevmedim biraz kullandıktan sonra çıkarırım. Yeni dorsede güzel olmuş 6x4 şasi ile kullanırım.

Artık şu şerit takip, acc tarzı şeyleri de göstergelere ekleseler mi acaba ne kadar zor olabilir şu küçük detaylar :smiley:

5 Beğeni

Elektrikli Man gelir mi acep ? SCS süprizleri seviyor

17 Eylül DAF ve Wielton güncellemesi
18 Eylül Kassbohrer DLC
19 Eylül Krone DLC güncellemesi
ve açıklanmayan nice süprizzler daha…

2 Beğeni

Daf için yapılan bu güncelleme gibi ben Man içinde bekliyorum. Aynı Daf gibi Man da bi takım değişikliğe gitmiş. Aero parçalar, yan eteklik, yakıt tankı, kabin içi bi takım değişiklikler ve en önemlisi yeni 13 litrelik D30 motorları. Sanırım Scania Super serisi 13 litrelik motorla aynıymış. Umarım Man için de bi güncelleme alırız.

3 Beğeni

oyunun yıl dönümünemi saklıyorlar acaba volvo, scania ve mercedesi? öyle olsada patlatsalar 3ü birden gelse ne güzel olur. sabır kalmadı bekleye bekleye.

Şu Volvo ve New Actrosu getirsinler başka bi şey istemiyorum cidden. Kabak tadı vermeye başladı bende ETS 2.

10 Beğeni

daha çok beklersin ahahahahahah

2 Beğeni

Bence bu gidişle eklenir diye düşünüyorum. :smiley: