Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Alcoa jantlar gelsin, dorseye ekledikleri jantı bile sildiler bu güncellemede. Onun dışında araca takılacak ledler aydınlatmalar gelse güzel olur, oyundakiler çok eski model.

yukaridaki maddeler iyi güzel hoş amma şu an şahsımın beklentisi biraz daha sürüş hissiyatı… f1 pisti gibi yolların olması ve hissiyattan uzak olması, yol sesleri ( köprü bağlantıları , yol sarsıntıları vb… ) fizikl ve ilgili sesleri birleştirince çok daha keyif alacağımızı düşünüyorum.
bir de kabinlere gölge özelliği geldi amma güneş arkamızda kalınca kabin kapkara oluyor… vicdanlara sesleniyorum gerçek hayatta böylemi oluyor :))

2 Beğeni

Valla ben milyarder olsam gider SCS’ye çok büyük para verip derdim ki 1:1 ölçekli ETS 3 yapın, yaparlardı büyük ihtimal ve her gün prim olarak ta tombik ekmek et döner verirdim, geriye kalan parayla da Egea alıp Waikiki set dizerdim

3 Beğeni

Doğrudurda herşeyin bu kadar yavaş ilerlemesi garip bilemiyorum hocam.

1 Beğeni

Bütün odakları treyler ve daha önce getirdikleri tırları makyajlayıp yeni tırmış gibi yedirmek.

1 Beğeni

Chereau’yu paralı modlardan biliyorum.

Diğer Türk markalarının gelmesi meçhul birilerinin gelip teklif ederse olabilir.

Talson gelmez. Çünkü Talson için low deck şasi gelmesi gerekir.

sanırım scs lowdeck modelleri yanlış kullanımların önüne geçmek için getirmiyor. lowdeck mevzusunu bilmeyen adam alır ona uygun olmayan dorseyi takar o şekilde sürüş yapmaya kalkar diye standart çekici ve dorseleri kullandırıyor kullanıcılara… lowdeck modu üstadı soqard3 sağolsun biz lowdeck severleri sevindiriyor.

Bence kullanımıyla alakası yok onada ayrı şasi ve lastik lisans mevzuları var uğrasmak istemiyorlardır. Hatta kolaylık olsun diye haraketli süspansiyon eklentisi gelmişti şasiler bazı dorselere uymuyor bu yüzden tırı indirip almak baya işe yarıyor.

Daf Trucks IAA 2024 e katılacağını yukarıda belirtmiştim. Daf Trucks araçlarında bi takım iyileştirmelerde bulunmuş. Gözüme çarpan bi detay ise panjur kısmında ufak bi değişikliğe gitmiş ve o klasik sarı renk yerine kırmızı renk ile fuarda araçlarını tanıtacaklar.

5 Beğeni

Almanyanın kalan 5 şehrinin bu yıl içinde bitirilme ihtimali varmış.

2 Beğeni

Almanya defteri kapansın artık ordaki çalışanları başka yere kaydırırlar. Bi grup çalışanda Benelükse başlamıştır ama daha duyurmadılar. DAF’la alakalı güncelleme kesin gelir o zaman, XD modeli için DAF ön ayak olmuştu 6 ay içinde oyuna eklemişti SCS, yine aynı şekilde istekte bulunurlarsa getirirlar oyuna.

Daf demişken yeni Daf için modifiye paketi ve elektrikli Daf’ı hala bekliyoruz

2 Beğeni

İAA etkinliği olmayacak galiba

https://www.youtube.com/live/qNVWns1Uct4

etkinlik programı

IAA haftasını yeni içerik sürümleri, canlı yayınlar, SCS On The Road bölümleri ve etkinlikten canlı güncellemelerle doldurmayı planlıyoruz. Dolayısıyla Steam istemcinizin normalden biraz daha fazla güncelleme başlatması durumunda üzgünüz ancak o hafta yayınlayacağımız çok şey var!

IAA haftası içerikleri hatırlatması:

• 18 Eylül (Yarın) → Kässbohrer Trailer Pack DLC
  • 19 Eylül (Perşembe) → Krone Trailer Pack DLC eTrailer Update
7 Beğeni

https://www.instagram.com/p/DAAirSRIRoh/?igsh=Y2Vid2NxeTlkbGZ4

İnstagramda gezerken karşıma çıktı Solarguard adında bir firma. IAA 2024 fuarına katılmışlar. Kendileri tırlar için parça üretiyor. Güneşlikler, ön tampon ekleri, yan eteklik ekleri, turuncu gündüz ledleri, çalışma ışıkları vs. HS Schoch paketi gibi böyle bir paket de çıksa fena olmazdı aslında. Umarım SCS standlarını bi ziyaret eder.

Web sitesi

1 Beğeni

Etkinlik derken ets2 de geçen seneki gibi İAA etkinliği olmayacak diye kasetmiştim

Baya güzel parçaları varmış :heart_eyes:

1 Beğeni

Bir de Schwarzmüller Trailer Pack update edilse, ne güzel olur.

Ford F-MAX kameralı ayna sistemi yapmış

3 Beğeni