Yeni AB yönetmeliğine göre kabini genişletilmiş bir scania gelecek. Bununla birlikte sanırım makyajlanacak, ufak dokunuşlarla orjinal kasa üzerinde değişikliğe gidecekler. Eylül ayında Hannover’de IAA fuarında tanıtılır umarım.
Sanki her marka he dedikten sonra SCS oyuna getiriyor da Iveco’da iş bitti diyorsun. Man lisansı verdikten 2 sene sonra getirdiler (Man TG3 TGX’ten bahsediyorum).
Yani bir çekiciyi 1 senede bitiremeyen bir SCS var. Sonuç olarak her şey markanın onayına kalmış bir şey değil ne yazık ki.
eness14 bilerek istiyerek oyun motorunu bozdular hiç test edilmemiş herkesin bilgisayarı okadar yüksek değil 1.50’de aşırı takılma/kasma var hiç bakılmamış ats 1.50 aşırı takılıyor oynayamadım orta kaliforniya bölgesi full takılma var balkan dlc’si gibi fps düşüşü yaşanıyor ozaman model kalitesi getirilmeli düşük-orta-yüksek gibi oyun motoru takılma kasma sorununu çözmeliler
aşırı mutsum oldum 1.49’da bile bu olay yoktu …
tabikide burada scsnin de büyük bir hatası var… yinede işte bir girişimler olmuştur diye tahmin ediyorum… ama sonuç alamadıktan sonra da scs bırakmıştır veya uğraşmak istememiştir… yoksa ben en çok bu modeli istiyordum… herkes mersedes… volvo… beklerken
Hocam marka “tamam” dedikten sonra SCS nin yapmama gibi bir şansı yok. Yıllar önce üretilmiş o Iveco SWAY hala gelmiyorsa sebebi Iveco’dur, SCS ye suç atmak pekte mantıklı değil. Kimse görmemişken SCS ekibi NG Daf’ı gördü, modelledi ve oyuna lansmanla beraber ekledi. Yani marka ne isterse o olur. Iveco lisans vermiyorsa alsın başına çalsın daha ben ne diyim.
Hayatımda ilk defa modifiyeli bir tır yapayım dedim scaniyayı modife ettim fps ana haritada bile 40ın üstüne çıkmadı.Bilgisayar bozuldu sandım driver vesaire yine düzeltmedİ.Modifiyesiz tırıma tekrar döndüm düzeldi.
Sistemim çok iyi değil evet ve modda yok.
Dostum eğer hızlı bir şekilde araç modelleyip oyuna aktaracak potansiyele sahipsen SCS ye iş başvurusunda bulunmayı öneririm gerçekten en azından araçları senin sayende daha erken kullanırız
İveco’ya advergaming/in-game adver öven ets2 konulu mail attım, cevap gelirse paylaşırım, bence tamamen iveco ile alakalı, bütün markalar yenilendi bunlar oyunu iplemiyor.
Bu arada bu işin emekçileriyle bir derdim asla yok. Ama bir içeriğin duyurusunu yapıp çalışmalarına başladıktan sonra başka içeriklerin yapılması, asıl beklenen içeriğin askıya alınmasına dair kararı verenlere yönelik bu sitemim.
Bu konuda haklısın Man’ı geç aldık, Volvo’dan haber yok, Mercedes duyuruldu ama diğerleri gibi gecikir diye millette korku var. Birde şu Renault E-Tech T blogunda yazan yazı mevzusu var.