Arkadaşı pek duymadım, ayrılması çok sıkıntı oluşturur mu acaba
Merhaba arkadaşlar son zamanlar da bir şey fark ettim uzun zamandır ets2 de low deck model araç kullanmıyordum. bir kullanayım dedim bir baktım ki küçük ebatlı lastikleri seçtiğiniz de araçlar 25km/s geçmiyor biraz araştırma yaptım scs’nin formunda ne göreyim bir etkinlik olmuş kar etkinliğinden sonra sanırım bu hata mevcut olmuş bir çözüm bulamadım ? bu hatayı alıp da çözümü bulan oldu mu dostlar ?
bol keseden key dağıtırsa bende kovarım batırdı şçşyi
- yıl boyasından da haber yok komple unutuldu DLC
- yıl boyasını niye yapsın SCS? Siyasi içeriklere yer vermiyorlar ki zaten.
video twitter’dan kaldırılmış ama blogta ve kanalda duruyor garezimiz kroneye değil tabii
- yıl siyasi içerik değil, bir avuç Türk oyuncusu olan world of warships bile 100. yıl etkinliği yaptı bayrak dağıttı, Fransa boya dlc’sinde Napolyon var asıl o siyasi içerik.
SiSL kendisi açıklamıştı gelecek diye
Gelene kadar atölyede yayınladığım modu kullanabilirsiniz.
Maalesef aynı sorun mevcut herhangi bir çözüm bulamadım.
Yeni kasa man için senelerce bekletip durduk yere ai araca linsans vermekte ne bileyim yani
Arkadaki Meiller Kipper marka asfalt serim damperi şeysi şu yeni olan Construction Simulator’da vardı bilenler bilir.
Jazzycat’in kamyon trafik paketinde var böyle şeyler.
Öyle bir mod kullanmıyorum.
çok garip oyun o kadar şikayet ediyoruz yine oynuyoruz yine oynuyoruz… Büyü var bizde sanırım
bu oyuna ai güncellemesinin geleceği yok herhalde.
şimdi 0 kamerasını kullanıcam mecbur ama ne gerek var kendi yaşadığım simulasyonu gerçekliği bozmaya?
Böyle durumlarda konsola g_traffic 0 yazıp devam edebilirsin.
Onun dışında haklısın yapay zeka harbiden sorunlu. Benim karşılaştığım tuhaf hareketleri
-Boş yolda fren yapmaları ya da tamamen durmaları.
-Kaza yapıp trafik oluşturmaları (fotoğraftaki gibi)
-Benzinlik veya yol katılımında senin son sürat gelmene rağmen aniden yola atlamaları.
(Birde kazaya sebebiyet diye cezayı sen yiyorsun.)
-Otoyolda durup sana yol vermeleri. (Bu kadar fedakarlık olmaz )
-Sollamaya çıkarken gaz açmaları (Bu biraz gerçekçi ama sinir bozucu)
Edit: Listeye park yerinde çarpmada eklendi
Skin koduyla yapmış olabilir oyunda mevcut değil diye biliyorum.