Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

1.48.5 tam sürümü çıktı

1 Beğeni
8 Beğeni

Benim dorselerin renkleri komple karıştı güncelleme ile :slight_smile: Sanırsam şasi rengini ayrı ayarlayabilmek için değişiklik yaptılar.

Ulan yeni sürümde bir tur atayım dedim de, hız sabitleyiciyi açtığımda “C” tuşu ile o efsane fren sesiyle beraber olduğu yerde sert fren yapıyor duruyor, ne hava basıncı kalıyor ne bir şey. Var mı bu durumu yaşayan :smiley:

Bendede aynı olay olmuştu ayarlardan adaptif hız sabitleyicisini kapattım düzeldi .

Bende kapattım şimdi mecburen, yol boş olduğu halde yapıyor. Öyle saçma şey mi olur :smiley:

Hızlı yükleme çok iyi olmuş

1 Beğeni

Eskiden 1 dakikaya yakın süren navigasyon önbelleklemesi 1.48.5’te 10 saniyeden kısa sürede bitti.

3 Beğeni

Otomatik far açma kapama gelmiş konsol komutuyla erişiliyor şimdilik. Uzunlarıda otomatik yapınca karşıdan araç geldiğinde kapatıp sonra açıyor.

15 Beğeni

İşte bu ya beklediğimiz özellikler bunlar, ne zamandır bunu yazıp duruyordum 1.49 inşallah dolu dolu bir güncelleme olur

4 Beğeni

Kodlar video da mi ?

Evet videoda var ama yazayım buraya; g_automatic_headlights 1 ve g_automatic_high_beams 1 yapınca aktif oluyor.

1 Beğeni

yanlış anlamadıysam yayında, ismi duyurulmayan yeni bir çekici şu an beta testerlardaymış. Yakında duyurabilirimiş, yeni mercedes? mp5? yeni t? sway’i sanmıyorum :smiley:

Ya bu volvo dan hiç bahsetme, laf geçme filan olmadı mı :smiley:

yayını 5 dk falan izleyebildim vaktim olmadı izlemeye o 5 dk’lık kısımdada dediğimi duydum sadece zaten :smiley:

1 Beğeni

Yeni bir çekici beta testerlara gitmiş, çok yakında küçük ipuçları paylaşılabilirmiş.

Yeni bir tycoon özelliği oyuna eklenecekmiş, 1.49-1.50 ile gelir herhalde dendi.

Tırsan DLCsi bitmiş. Testleri yapılıyormuş.

Benim yayından yakaladıklarım bunlar.

11 Beğeni

tycoon özelliği mi? :face_with_raised_eyebrow::face_with_monocle:

Yeni tır çok büyük ihtimalle Volvo’dur. Yıl bitmeden çıkacağını düşünüyorum.

2 Beğeni

volvo değil hocam bizim bilmediğimiz bir çekiciymiş bu

1 Beğeni

Keşke dediğiniz gibi olsa ama volvonun gelmesine daha var diye düşünüyorum.