Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Benim bu pilli çekici hakkında ne desem bilemiyorum, kronolojik olarak:

Buradaki fütüristik çizgiye sahip bu konseptten.

Üretim versiyonu diye tanıtılan ve testleri yapılan bu arkadaştan.

Bu çamaşır makinesine nasıl geçtiniz? Allah aşkına açıklama yapın.

19 Beğeni

bu kadar iyi anlatilabilirdi gerçekten, otistik balinaya benziyor :smiley:

5 Beğeni

Bmw’nin böbreklerine mutasyon geçirten tasarım ekibinden sonra artık bunlara ne demeli bilmiyorum sanki adamlar batırmak istiyorlar belli canları sıkılmış. Bir de eski kasalarla tanıtım yapmadılar mı insta’da delireceğim.

3 Beğeni

eActorsu her gördüğümde gözüm kanıyor. Harbi mükemmel tasarımlardan sonra neden böyle b*ktan tasarım yapar ki insan.

3 Beğeni

2.Resimdeki Güzel Bence. Niye Değiştirdiler Koskoca Mercedeste Kimse Dememiş mi Bune Diye 3.resimdeki tasarımı Nasıl Yakıştırdılar Nasıl Onay Verdiler BMC Tugra Bile Daha Yakışıklı eActrostan

1 Beğeni

Umarım Yaptıkları Hatayı Anlarlarda 2.Resimdeki Tasarıma Dönerler Zor Gibi Ama Neyse Bir Umut Artık

1 Beğeni

tasarım güzel zamanla gözler alışacaktır. ön ızgara yok oluyor niye orası varmış gibi tasarlasınlar? dizel motorlardan sonra tasarım eskisi gibi olmak zorunda değil zaten aerodinamik yönü düşünülerek tasarlanıyor. siz olsanız nasıl çizecektiniz? şirket içinde alternatif tasarımları vardır ama hepsinin tartışılacak yönleri de vardır. verimliliğe bakılacak ve bunlar ilk modeller.

4 Beğeni

elektrikli araçı hiç sevmedim ben eskiciyim motor sesi duyulacak abi

2 Beğeni

tasarımdan ziyade elektrkli araçlarda en önemlisi sürtünme katsayısı, biz burda şöyle böyle tartışıyoruzda adamlar sürtünme katsayısını düşürmek için ne biçim paralar harcıyolarlar tasarım 2. planda her zaman elektrikli araçlarda çünkü mühim olan verim… birde 500 km olayını anlayamadım tır için çok çok düşük değil mi? zeekr diye bir çinli markanın 1000 km yi aşan aracı var şu an seri üretimde, daimler yapmadıysa vardır bi nedeni

1 Beğeni

Kişisel dorseler kaçıncı seviyede alınıyrodu ve başka bir gelişmeye gerek duyuluyor muydu tır vs fazladan alma gibi ? Oyuna seneler sonra yeni profille başladım da :slight_smile:

1 Beğeni

Şu konsept araca iki far eklemişler al sana yeni tır :smiley: ama cidden çok alakasız ve saçma olmuş tabi zamanla göz alıştıkça normalleşecek ama o eski tadı kalmamış

3 Beğeni

image

Bu fotoğrafta ağzı var gibi aracın galiba iki versiyon olacak

3 Beğeni

Hocam biraz dikkatli göz atınca aslında ağızların şuanki tırla eşit olduğu anlaşılıyor ızgarayı çıkar aynısı

1 Beğeni

Zeekr 1000 Km ollan araç çekici mi ?

şimdi çok popüler değil ama ilerde bu şarj işi nasıl olacak belli değil, 500km menzil bunun rampası vs var, normal araç bile insanı tedirgin ediyor ayrıca uzun yolda kullanışlı değil, egealar uzayıp gidiyor sen basamıyorsun, bassan ekran %1 azalmaya başlıyor, ab’de de evin 2. aracı konumunda uzun yol yapan yok.

2 Beğeni

Hocam sizde bı karşıt görüş problemi mi var yoksa anlamak mi istemiyorsunuz? Herşeye bi muhalefet :smiley:, kast etmek istediğim menzil olayının çözüldüğünü anlatmak siz ne anlıyorsunuz acaba? Dün karşıma çıktı 1.5 milyon km’ye gelince bile hâlâ %80 pil sağlığından bahsediyorlardı yani menzilin kısa olmasının sebebi pil verimliliğini maksimuma çıkarmak büyük ihtimalle

Karşıt görüşlülük ne alaka ? Sizdede Şizofreni başlamış. Zeekr Çekici var mı merak ettim. Yoksa da otomobil ile çekici bir olamayacağı geldi aklıma. Hani biri ağır yük çekiyor vs. Yazdığını ben mi yanlış anladım ? Bir otomobilin batarya menzili ile çekicinin batarya menzili bir olması (bugün için) mümkün bir denklem mi ? Bu kadar. Ne yazıp ne yazmayacağımı sana sormam mı gerekiyor?

3 Beğeni

Kusura bakmayın hocam biraz yanlış anlamışım artık sosyal medyada her sorulan şey sanki tersleme amaçlı yazılıyor gibi algılıyor insan, haklısınız biraz daha açıklayıcı olmam gerekirdi :pray:

2 Beğeni

Öncelikle Konuya en temelden ele alalım.

Aileyi herkes biliyor bilmeyenler için (önden arkaya: MP5 MP4 MP3 MP2 ve MP1 [ Hepsi Itoy ödülüne sahip 97’den beri.])

Şimdi MP4 zamanlarına gelelim.

FT (Future Truck) 2025 Konsepti sizi birini hatırlattı mı?

Bu bize bir yerden tanıdık geldi Mirrorcam, ekranlar, oto pilot vs. MP5 yani

ve gelelim pilli ve H2’li çekicilere ait kronolojiyi anlattım yukarıda var. Benim bir sorum var bu araçların ızgarasız olması normal içten yanmalı motoru yok ama bu ızgarası olan da elektrikli o zaman bu aracın cinsi nedir?

yaklaşık 38. saniyede kare kare eski kasaları koymuşlardı.

üstteki videoda gene koymuşlar

Bonus:

Hocam sana istinaden bunu anlatıyorum.

Son 2 fotoğraf test versiyonu eActros’daki gibi özetle senin dediğin gibi tuhaf bir tasarım gelecek kendimizi buna alıştırmamız gerek.

Bunların Ets 2’ye gelmesi zor hatta hemen gelmez neden mi daha Avrupa’da satmadılar ve hala daha test ediyorlar ve oyunda altyapı yok ne elektrik dolum tesisi ne de H2 tank üniteleri. Çok oldu kusura bakmayın.

3 Beğeni

https://twitter.com/SCSsoftware/status/1712332269422338488?t=7TQTjtFb97aJ57fshwYGwA&s=19
WOT bakıma girmiş. 1.48.5 tam sürüm geliyor.

1 Beğeni