O modların o arkadaşında da olması gerekiyor diye biliyorum ben.
o zaman modları devre dışı bırakıp girerim
zannetmiyorum açıkçası, ama belki config dosyalarıyla alakalı bi yöntemle bakılabilir.
Ayn lets play bizde bunu bekliyorduk :d
Acaba Man Tgx 2020 yi alacakları ilk çekici ile mi yayınlayacaklar ?
Muhtemelen bu seride alacağı ilk tır yeni MAN olacaktır. Tanıtıma kadar böyle insanları oyalamaya çalışıyorlar resmen.
bence man kesinlikle balkanlara kaldı bu hafta araç filan gelmez .(bence)
ne zaman ki scs’nin blog ve instagram sayfasında karanlık bir fonda farlar beliren ve aslan sesi duyulan bir video yayınlanır o zaman çıkar :)) bu haftayı da geçin… seçim sonuçlarını bekliyorlar sanırım
bir aracın çıkışı artık harita dlc’si ile bağlantılı değil. dlc’yi çıkarmak için kimseden izin almanıza gerek yok.
Doğru diyorsun da yakında başka bir durum olmayacak diye öyle bir düşündüm. bu arada eğer hazirana kadar da gelmez ise yav bu araç nerde
Yok be nerde öylesi Yayında yorumlara bakıyorum, sosyal medya gönderi yorumlarına bakıyorum, scs forumda genel sohbet altına bakıyorum konuşulan yazılan tartışılan hep “Man”. Ama görmezden geliniyor. Zevk alıyorlar çünkü
Zevk alıyorlar deme sinirim bozuluyor zaten gerginim malum süreçten .yap şovunu scs getir aracı .
İspanya ve Portekiz’in optimizasyonu inanılmaz kötü.
Yeni Modellenen Şehirlerinde optimizasyonu da kötü
Gerçekçi yakıt tüketimini açınca mı daha hızlı yakıt bitiyor kapatınca mı? bilen var mı?
Açınca hızlı biter
Kapatıcınca sanırım oyunun ilk sürümündeki gibi gaza basmanla alakalı değilde yaptığın kilometrede sabit bir tüketim oluyor,açınca yük miktarına,devir oranına,motoru sıkıştırmana,dur kalkına kadar faktörlere hesaplıyor.Zaten fazla zorluluk elementi yok bu yüzden açmanı öneririm.
Değerli dostlar selamlar t300 direksiyon kullanan arkadaşlar ayarlar konusunda bana tavsiye de bulanabilir mi dikkat etmem gereken ya da yapmam gereken ayarlarla alakalı bilgi verirlerse çok menmun olurum
Arkadaşlar ETS2 ye 1.35 ile gelen Razer Chroma desteği nasıl kullanılır ? Razer Ornata V3 var bende bir türlü ayarlayamadım. Normalde RGB yanan klavye oyuna girince beyaz ışık yanıyor. Synapse programında ETS yi görüyor, oyunda da color feedback açık ama sadece bir yere çarpınca klavye ışıkları kırmızı yanıyor.
Videoda gösterilenler bende olmuyor. Yardımcı olabilecek var mı ?