Kıyamet bugündür ya ümmeti muhammed
İtalya dlc ile gelmişti sanki o dorseler
körük işi hazırlık heralde şeytan dorselere
Swapbody ?
Lkwyi çöp etmişler bence eski hali daha iyiydi.
Ee boşuna süspansiyon indirme gelmemiş demek ki
Arkadaşlar bu dorse çeşitleri İtalya dan belli var diye hatırlıyorum
ya baba senin derdin ne ya ? yok o yok şu Allah aşkına biraz ötede hadi abi…
ne alaka la
https://gleam.io/Lo6n6/ukrainian-paint-jobs-pack-dlc-giveaway buradan gerekli adımları yaparak ücretsiz bir şekilde Ukrainian Paint Jobs DLC’sini alabiliyorsunuz.
Kaynak: Euro Truck Simulator 2 Ukrainian Paint Jobs Pack Steam Key
1 yıl aradan sonra bir sefer atayım dedim profilime giremiyorum. Save patlamış demek mi oluyor bu? Yeni profil açtığımda sorunsuz giriyor.
Arkadaşlar bu havanın piksel gözükme sorunu acaba scs`nin bilerek yaptığı bir şey mi? göze çok batıyor ve fotoğrafın bütün havasını bozuyor

@Sashigrey Bu sorun şuan bendede var. WOT un sunucularıyla alakalı büyük ihtimal. Düzelecektir.
Bunun yeri burası mı bilmiyorumda. Benim sorum şu World Of Trucks hesabımın bağlı olduğu e postaya erişimim artık imkansız gibi bir şey Şu an World Of Trucks girebiliyorum ama e postamı değiştiremiyorum değiştirmek istediğimde hesabın bağlı olduğu e posta adresinde e posta gidiyormuş ne yapabilirim lütfen yardım eder misiniz SCS Software mail atsam yardımcı olurlar mı acaba ? Yoksa hesap gitti mi gitiyse ETS 2 ATS DLC ler ile tekrar mı satın almam gereklimi ?
Steam hesabına bağlı mailine erişebiliyorsan sıkıntı yok dlclerin ve oyunlar gitmez. Tekrar satın alamana gerek yok.
Sorunu Scs’ye mail attığında en kısa sürede dönüyorlar başıma gelmişti 2 yıl önce kadar
Aynen steam kısmında sorun yok oyun sorunsuz açılıyor ve profilimi World Of Trucks bağlayabiliyorum ama sonuçta artık hiç bir erişimim yok o e postaya