Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Kıyamet bugündür ya ümmeti muhammed

24 Beğeni

İtalya dlc ile gelmişti sanki o dorseler

1 Beğeni

körük işi hazırlık heralde şeytan dorselere :slight_smile:

:thinking: Swapbody ? :rofl:

Lkwyi çöp etmişler bence eski hali daha iyiydi.

2 Beğeni

Ee boşuna süspansiyon indirme gelmemiş demek ki :smiley:

3 Beğeni

hqdefault

1 Beğeni

images.jpeg-46

3 Beğeni

Arkadaşlar bu dorse çeşitleri İtalya dan belli var diye hatırlıyorum :no_mouth:

1 Beğeni

Mutlu günler yakındır…

3 Beğeni

ya baba senin derdin ne ya ? yok o yok şu Allah aşkına biraz ötede hadi abi…

5 Beğeni

ne alaka la :smiley:

6 Beğeni

https://gleam.io/Lo6n6/ukrainian-paint-jobs-pack-dlc-giveaway buradan gerekli adımları yaparak ücretsiz bir şekilde Ukrainian Paint Jobs DLC’sini alabiliyorsunuz.

Kaynak: Euro Truck Simulator 2 Ukrainian Paint Jobs Pack Steam Key

2 Beğeni

resim

1 yıl aradan sonra bir sefer atayım dedim profilime giremiyorum. Save patlamış demek mi oluyor bu? Yeni profil açtığımda sorunsuz giriyor.

4 Beğeni

Arkadaşlar bu havanın piksel gözükme sorunu acaba scs`nin bilerek yaptığı bir şey mi? göze çok batıyor ve fotoğrafın bütün havasını bozuyor :confused:

5 Beğeni

@Sashigrey Bu sorun şuan bendede var. WOT un sunucularıyla alakalı büyük ihtimal. Düzelecektir.

3 Beğeni

Bunun yeri burası mı bilmiyorumda. Benim sorum şu World Of Trucks hesabımın bağlı olduğu e postaya erişimim artık imkansız gibi bir şey Şu an World Of Trucks girebiliyorum ama e postamı değiştiremiyorum değiştirmek istediğimde hesabın bağlı olduğu e posta adresinde e posta gidiyormuş ne yapabilirim lütfen yardım eder misiniz SCS Software mail atsam yardımcı olurlar mı acaba ? Yoksa hesap gitti mi gitiyse ETS 2 ATS DLC ler ile tekrar mı satın almam gereklimi ?

2 Beğeni

Steam hesabına bağlı mailine erişebiliyorsan sıkıntı yok dlclerin ve oyunlar gitmez. Tekrar satın alamana gerek yok.

2 Beğeni

Sorunu Scs’ye mail attığında en kısa sürede dönüyorlar :+1: başıma gelmişti 2 yıl önce kadar :+1:

2 Beğeni

Aynen steam kısmında sorun yok oyun sorunsuz açılıyor ve profilimi World Of Trucks bağlayabiliyorum ama sonuçta artık hiç bir erişimim yok o e postaya

1 Beğeni