Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

ben sanmıyorum rusyadan sonra balkanları, çünkü rusya bittikten sonra belarus ukrayna moldova arada kalıyor ve ciddi bir boşluk oluşturuyor balkanlar 2024 ten önce zor gibi :smiley:

2 Beğeni

burada a.p 101 gamingin videolarını paylaşmak yasaktı.

5 Beğeni
3 Beğeni

@MRTHS Yasak olduğunu bilmiyordum. Affedin.

2 Beğeni

ap101 gaming galiba ETS2 dünyasının kolpacısı, doğru mudur?

6 Beğeni

Her duyduğu şeyden birşey çıkartıp prim kasıyor işte ne derseniz deyin :smile::smiley:

3 Beğeni

Ap101 hokkabazdır, arızalıdır, çocukluğuna inmek lazımdır, bir adam sürekli aynı şeyi yapar mı yaw yeter ya

7 Beğeni

Evet kolpa haberleri var ancak gelecek DLC’nin yollarının videoları, yine DLC’nin yollarının gerçek hayatla kıyaslama videoları ve SCS’nin resmi olarak paylaştığı haberleri aktarma açısından beğendiğim bir kanal. Ama o primci yönü biraz önüne geçebiliyor.

6 Beğeni

Tam bir başbelasıdır :rofl:

1 Beğeni

öyle bir youtuber daha tanıyorum. ama bunun konusu burası değil tabii.

keşke yeni actros gelse

17 Beğeni

hahausyahshsuahah kim acaba

12 Beğeni

#HerSeferindeDahaKötüsünüYap :smiley:

18 Beğeni

SCS azıcık da olsa motor seslerini iyileştirmiş olsa da hibrit motorlu tır olayı için ileri de neler yapar acaba.

3 Beğeni
6 Beğeni

Çok mu komik ? Vazgeçin artık bunu yapmaktan :smirk:

Bana özel deyişimi bile (dahaiyisiniyap) ezbere bilmen özel hissettirdi. Demekki sağlam popülerim :smirk:

Her gönderine #HerSeferindeDahaİyisiniYap yazdığın için ezbere biliyoruz maalesef :upside_down_face:

11 Beğeni

Şu bayram gününde :smile::smile:

9 Beğeni

https://steamdb.info/depot/1704460/

Tahminimce bu :thinking:

Yada bu :scream:

2 Beğeni

Ben pek zannetmiyorum Man’ın geleceğini. Daha yeni sonuçta Renault ile Daf geldi. Ama Renault modifiye paketi banada mantıklı geldi.

4 Beğeni