Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Laptopta overclock deneyince aynısını yaşamıştım :slight_smile: sorun her şey olabilir

1 Beğeni

hocam uzatmıyorum boş boş yorumlarınızı diye ok yazdım hala devam ediyorsunuz ana konu burası eğer bir derdiniz varsa sohbetten yazın yada özelden, konuyu meşgul edip durmayın artık

5 Beğeni

yunus hocam sakin aman :slight_smile:

1 Beğeni

Uzatılacak birşey yoktu.Yazmana karşılık verdim sadece.Sorun yada dert yaratmıyorum.Derdim olmaz zaten.
Burada yazmak istiyorum.Üslup biçimin yanlış.

kalbim buz tuttu beklemekten

1 Beğeni

Hocam Allah aşkına tamam dedik tamam :smile:

2 Beğeni

Müziği duyunca gelen huzursuzluk :slight_smile:

4 Beğeni

ahajsjqjsqjabajahahahqısodksmsmşaş

1 Beğeni

Müşteri teslimatınızı hemen istiyor! :sweat_smile:

2 Beğeni

Sırf bu müzik yüzünden Ses ayarlarından müzik sesini kapattım :smiley: aşırı rahatsız oluyorum bu müziği duyunca

2 Beğeni

aynen ya ona katlanabilen varmı cidden :smiley:

oha böyle bir şey mi vardı ilk kez gördüm

Bu müziği ilk duyduğum zaman save kasarken yükü yetiştireceğim diye Tırı devirmiştim. O gün bu gündür, bu müziğe gıcığım :smiley:

3 Beğeni

Yok hocam her şeyi test ettim ama dediğim gibi 5 gb fix güncellemesi attı inşallah düzelmiştir

1 Beğeni

Yeni Daf’tan sonra oyuna şu güzel sesli ninni gibi motoru getirsinler şuan lık başka tır istemem.

3 Beğeni

O kadar yeni çıkacak araç var ki bunun üzerine düşerler mi ? İşte o biraz şüpheli…

1 Beğeni

Daf’ın arefesinde kavga çıkacak Renault Trucks Official on Instagram: "[RENAULT TRUCKS EVOLUTION CONTEST: SUNSET EDITION] June looks the perfect time for a friendly competition, isn't it @scs.software? Win exclusive Evolution merch items each week by taking pictures of your Renault Trucks Evolution in Euro Truck Simulator 2 🔥 This week, shoot your truck in front of a sunset/sunrise and share it with #RenaultTrucksEvolution tagging Renault Trucks 🌇 Be original and creative! Amaze us!"

3 Beğeni

Oyunun adı Renault Truck Simulator falan değil. SCS birden fazla marka ile işbirliği yapıyor :slightly_smiling_face:

8 Beğeni

Yeni DAF tanıtılacak ve oyuna gelicek ya renomuzu unutmasınlar diye yaptılar sanırım :d

2 Beğeni

Hakikaten :smile:

1 Beğeni