Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

O dediğiniz nasıl ayarlanıyor ?

Konsolu açarak bu kodu yazıyorsun ondan sonrada sayılarla ayarlıyorsun ne kadar olucağını :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Eyvallah sağolun hocam :blush:

1 Beğeni

lisanslı dorseler çeşitliliği artsa keşke

3 Beğeni

Aga saçmalığa bakar mısınız ayar oldum ya :smiley: Oyun saati gece 3. g_traffic 1 ve köylük bir yerdeyim. Şu trafiğe bakın :smiley:

4 Beğeni

Bana da ne zaman sözleşmeli yük alsam otobanda sol şeride geçtiğim an öndeki tır da geçiyor sağ şerit boş olsa bile sağa geçmiyor ve hızını 70’e indiriyor. Çok sinir bozucu bir şey.

1 Beğeni

AI’nin saçma sapan fren yapmalarından ben de sıkıldım. Öyle olunca çarptıktan sonra hiç durmadan önüme arabayı katıp sürüyorum en ücra köşeye kadar itip bırakıyorum arabayı :smiley:

10 Beğeni

ben artık daha Mp girmemeye çalışıyorum. çok zaten oynamıyorum… AI trafik bizim Mp de oynayan oyuncuların %75 inden daha zeki. öyle salaklar var ki bu %75 in içinde en akıllı davrananı sollama yaparken kelleyi kurtarınca senin şeridine geri dönmeye çalışanı ama salak traileri kurtardımı hiç bakma yok bu sakin yerlerde zaten trafik kalabalık olan yerde başınıza nerden ne geleceği hiç akıl bile edilecek durumda değil şuan. Mp Simulasyon arayanlar için pek cazip bir yer değil.

4 Beğeni

:smile: :smile: :smile: çok güldüm buna bende eğer sinir olmuşsam önümde sürüklüyorum nereye kadar giderse artık :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Gençler düşünsenize yarın sabah bir kalkıyorsunuz, SCS açıklama yapıyor.

• Oyuna MP5, yeni MAN, yeni DAF, Iveco S-Way, yeni Volvo, Scania S770 geliyor ve oyundaki bütün kamyonlar rework ediliyor ve her bir motor için EVR sesleri gibi sesler gelmiş oluyor.
  • Oyuna MP1, MP2 ve diğer markaların eski tüm kamyonları full kalite ve gerçek sesleri ile oyuna ekleniyor.
  • SCS bizden gizli haritayı 1’e 1 ölçeğe uyarlamış ve hazır gelmişken Balkan ve Yunanistan DLC’yi şaaak sunuyorlar bizden özür amaçlı.
  • Oyuna Fruehauf ve Schmitz dorseleri ve kırkayak seçenekleri de geliyor.
  • Oyuna resmî ve bansız MP desteği de geliyor.
    Her birimiz birer Fatiha okursak gelebilir herhalde tahminen :flushed:
8 Beğeni
10 Beğeni

Böyle bir şey düşünen ETS oyuncuları: Olm efsane olur lan !

Anlık SCS:

7 Beğeni

gözünü şaşı yap aynı pavel

4 Beğeni

aıusdghısdsfohjsad

Bu benim modlarımdan kaynaklı bir durum mu yoksa SCS bunu bilerek mi yerleştirmiş? Rigid şasiler mi geliyor acaba yoksa, onun mesajı mı bu? Ciudad Real’de APP şirketinin olduğu kısım burası.

7 Beğeni

Modlarından kaynaklı değil bazı yerler de var bunlardan, Pavel Amcam bize ince mesajlar veriyor :laughing:

7 Beğeni

illa ki gelecek birgün heyecan yaratmaya çalışıyolar toplulukta. hatta kar modu vs de gelir malum üç harfli şeyde ama topluluğu diri tutmak için nabız yoklaması yapıyolar ara ara :smiley:

4 Beğeni

Yağmur yanına bi de kar seçeneği gelse baya iyi olur. Gerçi onun için mevsim denen kavramı oyuna adapte etmek lazım ama o da biraz saçma durabilir. Bilemiyorum, belki de oyuncuların insiyatifine bırakırlar. Ayarlar kısmından tercih şeklinde seçeriz. Yağış Miktarı ve Kar Miktarı şeklinde 2 ayrı slider olarak.

3 Beğeni

Üç harfli şey :sweat_smile:

2 Beğeni

kar için yol kaplamaları bile değişmesi lazım :d yoksa tünel içleri kar olur