Aynen doğrudur. Nasip bakalım uzun bir süre Krone olmadan ne yaparım, bilemiyorum…
İmkan varsa save paylaşmanız mümkün mü?
Geçmiş olsun hocam
Bende bu aralar yasakla birlikte tekrar sardım ETS2’ye
Daha önce en az 3-4 kere bitirdim haritayı
Şuan ise İberya ile birlikte %97 civarı olması lazım
@YunuSS35 8-10 yıllık bir save hocam bende her modlar için ayrı bir save var bu modsuz olan
@doksanbpm ve @ertanx paylaşmayı düşünmüyorum maalesef
sağolasın @BabyYoda hocam şükür çıkabildik hastaneden
@Demir_Pence Geçmiş olsun kardeşim
Bende ATS’nin haritasını ve başarımlarını bitirdim, sıra Ets 2’ye geldi.
Bunlar yıllardır var hocam
hiç dikkatimi çekmemişti
teşekkür ederim @Hercules dostum bende ats için başladım % 34 oldu şuan başarımları en son yapacağım
Bura’dan Dafa Fazlasına Bakabilirsiniz
Yeni DAF Yolda Geliyor Hazır Olun
Lise 2-3 falan olmam lazım sene 2013’ün başı, okul harçlıklarımı biriktirerek CD’sini almıştım
Hatta hiç unutmam Berlin’de Majestic Actros ile başlamıştım
Sonra 2015 sonu gibide Steam’den almıştım
Evet belki çok yavaş yaptılar birşeyleri ama oyun çok gelişti
Şuraya da tanıtımı bırakmak istiyorum ne zaman izlesem tüylerim diken diken oluyor eskileri hatırlıyorum
bende ilk çıktığında korsan oynuyordum yalan yok. ilk oynadığım harita tsm map di. eski bir lg laptop da oynuyordum. memlekete gitmiştim orada da canım sıkıldıkça o harita da oynuyordum. o zaman yapay zeka daha şimdi ki gibi değildi. ağır rampa lar da tır çıkamadığında arkadan vurup duruyorlardı dorse hasar alıyordu hey gidi günler hey. 8 sene geçti hala oynamaya devam.
beni simulasyon oyunlarıyla haşır neşir eden yegane oyundur kendisi. daha önceleri ben de korsan oynardım. sonra o kadar oynadık bari alalım dedim ve 2018 de almıştım bu oyunu. hey gidi günler.
Bende 2013’te ilk crackli oynamıştım ta 2017’ye kadar. 2017’den beri steam üzerinden oynuyorum
Crackli’de Allah bilir kaç saat oynadım
ben 2017 ye kadar internet kafeden oynuyordum eski bilgisyarımda kasmadan oynayamıyordum harçlıklarımı biriktirir kaçak olarak giderdim kafeye 2-3 saat oynardım ne zevk alırdım simulasyon oyunlarını bana sevdiren ilk göz ağrım ets
Hele bu dorseler 1.32’de gitmişti ya canlarım benim hey gidi günler…
Lisanssız Mercedes Benz dorsesi ( tam emin değilim ya aerodynamic olacaktı ya da fuel duel etkinliğindeki dorse bu)
Lisanssız Schmıtz ! (Bazen beyaz tenteli geliyordu mobilya dorsesi vs. oluyordu çok güzeldi…)
şu üstteki dorseleri çok severek kullanırdım en keyif veren sürüşü bunlarla alırdım ya…
Herkes fardan giriyor bu sene. Hadi hayırlısı.