Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Aynen doğrudur. Nasip bakalım uzun bir süre Krone olmadan ne yaparım, bilemiyorum…

2 Beğeni

İmkan varsa save paylaşmanız mümkün mü?

1 Beğeni

Geçmiş olsun hocam :slightly_smiling_face:
Bende bu aralar yasakla birlikte tekrar sardım ETS2’ye
Daha önce en az 3-4 kere bitirdim haritayı :smiley:
Şuan ise İberya ile birlikte %97 civarı olması lazım :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

@YunuSS35 8-10 yıllık bir save hocam bende her modlar için ayrı bir save var bu modsuz olan

@doksanbpm ve @ertanx paylaşmayı düşünmüyorum maalesef

sağolasın @BabyYoda hocam şükür çıkabildik hastaneden

3 Beğeni

@Demir_Pence Geçmiş olsun kardeşim
Bende ATS’nin haritasını ve başarımlarını bitirdim, sıra Ets 2’ye geldi. :lying_face:

2 Beğeni

İLK KEZ KARŞILAŞTIM SES EFEKTİ FALAN VAR

8 Beğeni

Bunlar yıllardır var hocam :grinning:

4 Beğeni

hiç dikkatimi çekmemişti

2 Beğeni

teşekkür ederim @Hercules dostum bende ats için başladım % 34 oldu şuan başarımları en son yapacağım

2 Beğeni

Bura’dan Dafa Fazlasına Bakabilirsiniz

Yeni DAF Yolda Geliyor Hazır Olun

9 Beğeni

:frowning:

9 Beğeni
3 Beğeni

Lise 2-3 falan olmam lazım sene 2013’ün başı, okul harçlıklarımı biriktirerek CD’sini almıştım :slightly_smiling_face:
Hatta hiç unutmam Berlin’de Majestic Actros ile başlamıştım :blush:
Sonra 2015 sonu gibide Steam’den almıştım
Evet belki çok yavaş yaptılar birşeyleri ama oyun çok gelişti :slightly_smiling_face:

Şuraya da tanıtımı bırakmak istiyorum ne zaman izlesem tüylerim diken diken oluyor eskileri hatırlıyorum :slightly_smiling_face:

13 Beğeni

bende ilk çıktığında korsan oynuyordum yalan yok. ilk oynadığım harita tsm map di. eski bir lg laptop da oynuyordum. memlekete gitmiştim orada da canım sıkıldıkça o harita da oynuyordum. o zaman yapay zeka daha şimdi ki gibi değildi. ağır rampa lar da tır çıkamadığında arkadan vurup duruyorlardı dorse hasar alıyordu :smiley: hey gidi günler hey. 8 sene geçti hala oynamaya devam.

3 Beğeni

beni simulasyon oyunlarıyla haşır neşir eden yegane oyundur kendisi. daha önceleri ben de korsan oynardım. sonra o kadar oynadık bari alalım dedim ve 2018 de almıştım bu oyunu. hey gidi günler.

2 Beğeni

Bende 2013’te ilk crackli oynamıştım ta 2017’ye kadar. 2017’den beri steam üzerinden oynuyorum
image
Crackli’de Allah bilir kaç saat oynadım :smiley:

4 Beğeni

ben 2017 ye kadar internet kafeden oynuyordum eski bilgisyarımda kasmadan oynayamıyordum :grinning: harçlıklarımı biriktirir kaçak olarak giderdim kafeye 2-3 saat oynardım ne zevk alırdım :frowning: simulasyon oyunlarını bana sevdiren ilk göz ağrım ets :sweat:

3 Beğeni

Hele bu dorseler 1.32’de gitmişti ya canlarım benim hey gidi günler…

image

Lisanssız Mercedes Benz dorsesi ( tam emin değilim ya aerodynamic olacaktı ya da fuel duel etkinliğindeki dorse bu)

image

Lisanssız Schmıtz ! (Bazen beyaz tenteli geliyordu mobilya dorsesi vs. oluyordu çok güzeldi…)

6 Beğeni

şu üstteki dorseleri çok severek kullanırdım en keyif veren sürüşü bunlarla alırdım ya…

3 Beğeni

Herkes fardan giriyor bu sene. Hadi hayırlısı. :smiley:

3 Beğeni