Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Var olan tasarıma daha fazla işlevsellik ve artan standartlar var.

Şuanda isterseniz dışarıda direksiyonun açısını istediğiniz gibi ayarlattırabilirsiniz :wink:

2 Beğeni

Vay be scs bak adamların artık ayaklarına geliyor ne güzel olay :smiley: Keşke the bus gibi oyun cıkarsa scs cok tutar.

araç gelicek oyuna diğerini bilmiyorum

https://www.youtube.com/watch?v=Hh6RCseh_GI oyunda geçen zaman döngüsünde AB ülkelerindeki seferlerde cumartesi ve pazar günleri truck stoplarda değilde şehir içlerindeki hotel binalarında dinlenebilsek her hotele kalmaya bi para öderiz (şirketteki diğer tırlar içinde geçerli) girmesek mesela yollardaki gişelerde yada sınır kapılarıda buda kontrol edilir yapamyınca para kesilir oyunun ekonomik sistemine bi gerçecilik katar bence

3 Beğeni

Kesın gelır oyle bışey scs boyle ufak detaylara bayılıyor.

Yav şu yeni manı adam ücretle kakalıyor ücretsiz modu bile yok scs bey getir artık şu yeni manı :face_with_raised_eyebrow:

1 Beğeni

Keşke bu yıl da araç bakımından ETS2 yılı olsa ne güzel olur. Yeni araç olarak 1. çeyrekte Renauılt 2. çeyrekte Man 3. çeyrekte İveco 4. çeyrekte Volvo ve hem yılbaşı süprizi olarak da hem de assolistler en son çıkar hesabı Actros MP5

1 Beğeni
10 Beğeni

gerçekten, işte reno verdik size dercesine, eline emzik verilmiş bebek misali renoyla kapatmazlar koca seneyi inşallah. bi man bi volvo bekliyoruz :face_with_raised_eyebrow:

1 Beğeni

İvecocu olarak S-Way gelmezse kırılırım Pavel’e :grin:
Man,S-Way ve MP5 üçlüsünü umarım bu sene içinde görebiliriz.

9 Beğeni

Man’a gelip 2021 TGX Lisansını ver deseler ne al senin olsun diyecek bir firma bence SCS daha kapılarını çalmamıştır MAN Trucks’un

Man ve scania lisans vermeye dünden razı markalar zaten herkeze dağıtıyorlar lisansı lisanssız araçlarının bulundugu simulasyon tanımıyorum🙂

2 Beğeni

Gts den beri Man lisansı direkt yapıştıran tek firma zaten ets1 de de yapılmış olsaydı kesinlikle lisanslı gelirdi :grimacing: Ama çok iyi hatırlıyorum gts ets1 den sonra çıktı hemen hemen aynı oyunlardı fakat gts de bütün araçlar lisanssızdı sadece man lisanslıydı… :grinning: scania deden swift di daf desen dav dı renonun var mıydı hatırlamıyorum iveco ivedo ve mercedes de majestic olarak geçiyordu ne günlerdi o zamanda sadece man kullanırdım tek lisanslı araçtı :smile:

4 Beğeni

Buraya yazıyorum sene sonunda gelicek araç yeni tgx :relieved:

1 Beğeni

Renault-Runner olması lazım :smile:

1 Beğeni

15 Beğeni

Bahaneyle Avrupa görürüz güzel diyen adama kahkaha atıyorum yarım saattir :smiley:

3 Beğeni

1.40, senden nefret ediyorum!!

1 Beğeni

Her gelen güncellemeden sonra güncellemeyi kötüleyen tipleri hayatım boyunca anlayamıcam.

7 Beğeni

bende her güncelleme versiyondan sonra fps 5 10 arttı diyenleri :slight_smile:

3 Beğeni