Böylesi dediğimiz şey Tandem, vs vs gibi olayların önünü açıyor sadece araç veya güncellenen kabin olarak bakmayalım olaya. Tamamen tahmin yürütüyorum.
Man ve Mercedes bekliyoruz bu nereden çıktı ya.
Bunu yapıp paralı satmazlar inşallah ![]()
Kimse almazki ![]()
29 Mart’ı bekliyoruz bakalım.
8 gün önce demiştim yeni gelecek aracı açıklamanın tam zamanı diye.
Ama ben Actros MP5 bekliyordum bu sürpriz oldu.
SCS bu hızla yani 3-4 ay aralıklarla Mercedes, Man, Volvo, Iveco markalarını da oyuna entegre ederse nerdeyse tüm oyuncuların beklentilerini karşılamış olur.
Tabi bu sadece SCS’ye kalmış bir şey değil. ATS’de Western Star ve şimdi de Renault markasının bu denli işbirliğine diğer firmaların da istekli olması gerekir artık.
ETS ve ATS dünyanın en popüler oyunlarından,simülasyon konusunda da en başarılı oyunlar diyebiliriz.Aslında markalar için çok iyi bir tanıtım ve reklam çalışması olabilecekken bunun farkına hala varmadılar.Umarım diğer markalarda WS ve Renault’u örnek alırda bu tarz çalışmalar artar ![]()
Herkes Volvo Mercedes Man Iveco beklerken Renault SCS kurucularına jest yaptı ve 2021 T serisini ETS2’ye doğru attı ve gol oldu !!!
Esprisi, şakası bir yana bir yanım üzülüyor bir yanım seviniyor. Üzülüyorum çünkü Man volvo mb gibi araçlar gelseydi eğlenecektim. Seviniyorum çünkü Renocu olduğum için yeni makyajlı serisini süreceğim.
“Yaprak döker bir yanımız,bir yanımız bahar bahçe…”
ya ne renosu ya millet man mercedes volvo beklerken 2 yıl önce getirdikleri kasaların makyajlasını mı sunucaklar hadi kardeşşm işinize gğünaydın yeni mi dank etti oyundan reklam yapmak inşallah ücretli olur yada hemen gelir giderde başka çekiciler gelir bıktık renodan ![]()
Mirror Cam tarzında bir olay olsaydı keşke o zaman sevilirdi yeni kasa.Farlara bakınca kusasım geliyor Range T sevmeme rağmen nefret ettim yeni kasadan ![]()
aynen bende saçma sapan bi far tasarımı yapmışlar napalım artık renoyu, zaten bundan önce gelen araçta t range ti bende seviyorum ama 2 kere aynı kasayı sadece makyajlı diye oynamak istemem ben yeni tgx mp5 fh varken, inş tek gelicek çekici bu değildir bu sene ![]()
ATS’ye bir senede 3 çekici geldi diyorum ve ortaya zehirli oku atıp kaçıyorum ![]()
Reno Lobisi olarak zamanında 5 yıl beklemiştik, artık dönem bizim dönemimiz
![]()
ats de markaları tamamladılar oraya o yüzden bir sürü tır geldi de ets ye bu tırın gelmesi bence kötü oldu. en azından bir man veya mercedes iyi giderdi.
#UzunBurunİstemiyoruz #RenoLobisi #EtsLobisi #OSeneBuSene
‘‘6 Nisan 2021’de Renault Trucks T serisi 2021 modelinin yenilikleri, kamyon sürüş simülatör video oyunu Euro Truck Simulator 2 ile tanıtılacak’’ Haberde tarihte vermişler 2 hafta bekleyip göreceğiz ![]()
![]()
Acaba 6 Nisan’da araç mı yayınlanacak yoksa yayını mı yapılacak.