100 ölçeklemede bu oyunun tadı çıkmıyor. Grafiğin en önemli olduğu oyunlardan birisi ETS 2 ve ATS. En az %200 ölçeklemede yüksek-en yüksek ayarlarda 60 fps alabildiğin sistem iyi bir sistemdir.
Evet sadece bu var.
Otobus modları için bildiğiniz ventil sesi modu var mı ?
Yük saçmalığına ben de katılıyorum…
Yanıcı maddeler; Şehir dışında kimya sanayilerinin olduğu böyle bir bölgeden olması ve %70 tanker dorse %30 tenteli dorse alınabilir olmalı(havai fişek gibi yükler için)
Konteynerların; Liman vaya demiryolu işletmesi bölgelerinden olması
Frigo dorse; Et ve süt ürünleri sanayisi ve ya çiftliklerinde kurulu depolardan olması
Tenteli dorse; inşaat veya seramik marketlerinden geri dönüşüm fabrikalarına parça taşımaya kadar birçok alanda kullanılabilir
Ağır nakliye yükleri; rüzgar santrali kurulan bir alandan ya da öyle bir alana ya da rüzgar türbini fabrikası olan “vitas power” gibi firmalardan almak lazım. Vinç ya da ağır iş makinalarını da inşaattan inşaata götürmek lazım çakıl dökme yük gibi yüklerde bu kategoride olmalı…Aslında en başta bunlar düzenlenmeli zor değil altı üstü yükler için def ayarları yapılacak company klasöründeki in veya out klasörlerinden bu düzenleme yapılır. Bakalım ne zaman olur bu gerçekçelik tabi orası muamma…
arkadaşlar ses motoru modu yüklesem fps düşermi fps düşüren detaylar neler var bide aksesuar araç içi ışıklandırma vs vs bi alakası varmı
Dynamic suspension modu ana oyuna gelsin başka bir istemiyorum valla ya
yalnız eğer gerçekçi yapmaya çalışacaklarsa iş alınan yerleri de elden geçirirler diye düşünüyorum. scs bu sırf kişisel dorse olarak ağır yük alınan dorseleri getirmek için bile bütün yükleri düzeltmişti.
Mantıklı ve güzel fikir vestas motorları vs ya da türbin bıçakları vs brlirli bir bölgeden dağa taşa taşınması gerekir zaten gerçekte de böyledir özel güzergahlar belirleniyor uzun araç olacağı için yollar ona göre gerekirse tekrar dğzenleniyor elektrik direkleri sökülüyor hatta telleri vinçle kaldıranı bile gördü bu gözler
olması gereken bunlar patlayıcı maddenin şehir içinde ne işi var lokasyonlar yanlış bayağı. Niye her zaman şirketten şirkete yük gitsin saçma. Özellikle ağır tonajlı yükler öyle yüklerin şantiye sahası ya da proje bölgesine götürülmesi gerekir. Hayır yani ağır yük çekiyoruz yük geniş büyük, tonaj ağır; teslimatı yaptığımız yer pavelin bubannesinin evinin yanındaki gt kadar şirket binası
demi aynen yani o telleri kaldırma olayını felan da bu hani eskort araç zekası gibi olsa hani önceden telleri kaldırmış şekilde vünçlerde konumlansa ne bileyip köprüyü böyle kaldırmış vinçler felan off hayal işte ve ağır nakliyeyi zorlu yollarda dağa taşa çıkarken yaşamak da ayrı bir güzel his olmalı vallaha akılda canlandırıyorum da çok güzel olur ya
Mesela trafo ya trafonun şirkette ne işi var mesela onu alalım dağa götürelim kayak öerkezi kurulacak bir yere teleferik hattına enerji için götürelim mesela… gibi gibi
Ya tabiki dee yani iş alınan bırakılan prefablar komple değişmesi gerek sadece grafiksel anlamdan çok bence böyle yükler için lokasyonel bir çığır açma dönemi başlaması gerek ets de…özellikle bu yük saçmalığı ets1 den hatta haulin zamanlarından beri aynı…Mesela ats ye bak oregonda nasıl odun taşıyoruz ormandan endüstriye bıçkıhaneye felan? işte aynı öyle bir mantık ve düzene girmesi gerek her yük ayrı ayrı
Adamlar Kabin aksesuarı olarak koydular yine.
Promods’da dedikletiniz var, mcdonals’a et benzin istasyonuna yakıt götürmüşlüğüm var dahası ata’de de yükler daha mantıklı ets üvey evlat.
diyorum ya işte aslında ayarlanabilir zor birşey değil olay def kodlarında bitiyor…haritacılar bunu işleyebiliyor böyle mantıksal düzelde yani zor değil tabiki de ama yük alma yerlerininde düzenlenmesi lazım artık…eskiler sıktı özellikle şu girşi saçma sapan olan trameri yük alma yeri diğerleri ise lkwlog ve eurogoodies sellplan gibi artık bunların biraz daha değişmesi gerek gerçekten oyun içinde çok eski kalıyorlar…
valla haklısın dostum şu şirketleri çeşitlendirseler çok güzel olacak. bir süre sonra hep aynı yere gidiyomuşum gibi hissediyorum valla. bu da biraz benim canımı sıkıyo.
Daha önce böyle egzozlu AI araca denk gelmemiştim bir de plaka kısmı bizde ya boyalı ya siyah iken AIde böyle gri plastik gibi bir şey var ilginç
Bunlar işaret xd 2021 Man Tuning pack dlc hayırlı olsun diyelim o zaman :d
42 HCG 35 Bizim Serdar Abinin çekici bu konya sanayide yaptırdı egzozu, etiket olmuş yine
43 HCG 35’de değil yalnız OS YR 851’de egzoz
Hocam bi rp yapalım dedik tamam öyle olsun