Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Trucks & Trailers oyununda bi bölümün arkasında dönen protesto. İlginç

2 Beğeni

ETS 2 ve öncesini de baz alırsak içinde bulunduğumuz pandemi ve yasakları aslında biz bu oyunlarda yıllardır yaşıyoruz. Bahsettiğim yıllardır kitlenin genel olarak şikayeti hayalet olan şehirler. Yıllardır hangi şehire gidersek gidelim bomboş. Sanki hergün yasak var gibi. Gittiğimiz firmalarda da insanlar pek olmuyor. Olanlarda büyük ihtimal izin belgeli çalışanlar sanki. :smiley: Ayarlardan yayalar seçeneğini aktif etsek bile şehirlerde tek tük insan oluyor. Özetle ETS2’de sokağa çıkmak her gün yasak. Malesef bir türlüde aşılmak istenmeyen sanırsam kendi kendilerine koydukları bir yasak bu. :frowning:

5 Beğeni

Yayalar olmadığında zombi şehirleri gibi oluyor.SCS’nin buna el atması lazım.Hareket yok.

3 Beğeni

Yayaların fps’yi ciddi oranda etkilediğini duymuştum, aklımda öyle kalmış. Ya fps düşürmeyen insan modelleri tasarlayacaklar, ya düşürse bile bizi dinleyip artıracaklar (bence de canlı bir şehir olması çok iyi olur. Karşıdan karşıya geçen yayalar, köpeğini gezdirenler, parkta oturanlar vs vs.) ya da şehirler ölü gibi olmaya devam edecek. İnşallah birtakım gelişmeler olur diyelim.

2 Beğeni

Şehir demişken :slight_smile: Şehirin göbeğinden, kum çakıl yüklüyoruz oda yetmiyor, yine gidiyoruz başka şehirin merkezinden lowbede kepçe, tekne vs yüklüyoruz. Oda mı kesmedi yine şehirin tam ortasına kurulmuş kimya fabrikasından yanıcı madde yüklüyoruz…

Elbette şehir içinden yüklemeler olsun da,
böyle saçma sapan mantıksal hatalar ile dolu yüklemeler olmasın.
Frigo için hazırlanmış antrepodan beton blok alınca tadı tuzu kaçıyor işin…

21 Beğeni

Ats’de bu sorun var mi bilmiyorum ama ATS’de eğer varsa burdaki gibi rahatsız edici değil.

2 Beğeni

Adam haklı bencede yük dağılı mı sacma ağır yük işleri ayrı fabrika hepsi ayrı fabrika olması lazım bi iki si böyle olabilir

1 Beğeni

Kahrolsun bağzı şeyler

2 Beğeni

konteynerlerde de aynı sorun var

50mb bi güncelleme gelmiş içeriği ne acaba

Cihaz adı DESKTOP-SUKLA5D
İşlemci AMD FX™-6300 Six-Core Processor 3.50 GHz
Takılı RAM 16,0 GB (kullanılabilir: 7,90 GB)
Cihaz Kimliği 6F9DC176-3CA7-4FD9-B0B6-BD1A6B12AB92
Ürün Kimliği 00331-10000-00001-AA491
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
radeon r7 240 fps düşüşü olmadan rahatca oynarmıyım arkadaşlar etsyi sistem bu

öyle herşeyi açıp oynayamazsın sanırım. Sen kaç fps bekliyorsun o merak konusu hangi ayarlarda.

valla dostum bildiğim kadarıyla 60-70 fps sorunsuz sürüş diye biliyorum öyle olsa yeter giderken takılma tırtıklanma olmasın yeter

@denizgoren High ayarlarda max 20 fps alırsın…

Bu arada tırtıklanma %400 ölçekleme ve Ultra ayarlardada mevcut :slight_smile:

1 Beğeni

vaybe şu sistem bile ets yi çalıştırmıyor yani düzgünce steamde yazan sistem gereksinimleri bölümü baştan sona yalan o zaman

1 Beğeni

r7 240 iyi bir kart değil ki. O daha iyi olsa oynardın çünkü geri kalan ekipmanların kötü değil.

R7 240 ekran karti kullaniyorum ets 2 1440x900 cozunurluk 100 olcejleme doku kalitesi falan golgeler etraftaki isik yansimalari falan acik 50 -80 arasi fps aliyorum islemci vb cok iyi degil benim

70 mb güncellemede sadece bumu var.