Volvo FH. Modifiye paketiyle de güzelce süsleyince en yakışıklı o oluyor bence.
Hepsi birbirinden güzel ve yakışıklı araçlar
Mercedes mp3
Özet
Bu metin gizlenecek
Aslında bunu forumda paylaşıp isteğini beyan edebilirsin, kim bilir belki isteğini dikkate alıp yapabilirler, belki öyle fikir daha önce akıllarına gelmemiş olabilir, bir gün bir bakmışsın olmuş ![]()
arkadaşlar hem ets hem ats de oyundaki radyo açık oynayınca net bağlantısıyla alakalı galiba radyo çoğu kez takılıyor beraberinde oyunda takılıp PC kitleniyor. nette sıkıntı yok anlık durumda böyle olup PC kitleniyor. bu sorunu yaşayan var mı? hiç mod yok bu arada.
Araç interior modu özel mod mu? Linki varsa rica etsem atabilirmisiniz? Çok güzel gözüküyor ![]()
Evet mod ücretli yapım.
Yapımcısı : Redirecting...
Bende de bazı kanallarda takılıyor. Radyonun takılması sizle alakalı değil. Ama PC’nin takılmasına anlam veremedim.
Steam’den oyun dosyalarını doğrulamayı dener misiniz?
Ayrıca radyo listenizi RadioTrucker adlı siteden oluşturun. Sağdan soldan indidiğiniz listelerdeki radyo linkleri eski olabilir ondan dolayı da takılabilir.
Ufak detaylar ama bunlar gelmesi gerekiyor takoraf takma vs sürekli aynı şeyler sıkıyor artık
Bankaya beş milyona yakın borcum vardı scania ların hepsini sattım borcu sıfırladım baltrak batmaktan kurtuldu.
ranult t range aldım artık para kasıp konvoy tırı dahil yeniden scania ları alacağım. ![]()
Krone fabrikası oyuna eklendiğinde umarım böyle dorselerde taşırız. Kışımı bekliyolar 1.40 mı anlamadım yaw belkide yeni dorseler henüz bitmemiştir
Renault T Range yakıt bakımından efsaneymiş Tekirdağ dan İtaya nın altın daki Katanya ya gittim yaklaşık 3.800 km. civarı tek depoyla gittim hala 800 km. ye yakın yakıt var.
krone fabrikası gelirse onunla beraber yeni yükler gelebilir veya dorse seçenekleri bakacağız gelince göreceğiz
vardı önceden de yani ben öyle hatırlıyorum ama bu 1.39 güncellemesinde bunlar yeniden çizildi sana o yüzden farklı geliyor olabilir.
beyaz renkliydi, turuncuya boyanmış ve ucu da katlanmıyordu, uzundu. Bu sürümle böyle oldu.