Sence ben yapılanları göz ardı mı ettim ?
Tamamdır, haklısın usta.
Pekala öyle olsun
Ondrej Reis yaşlanmaya başlamış
Sizce oyuna yeni çekici gelmesi söz konusu olabilir mi? Range T’den sonra Iveco S-Way veya Actros MP V Mirrorcam olabilir
Yeni çekici gelmeye hep devam edecek ama hem ağırdan alma var hem de lisanstı vb işlerin getirdiği süre var.
Ekmeğini yediğin bir oyuna bunun gibi şeyleri gereksiz demen komik oldu gibi
Ben geçen gün bu kadar önemseme, 2-3 saat sonra çıkacaksın demiştim ya bana hitâben söylüyor kendisi, problem değil oyunun kötüye gittiğini ben savunmadığım için bunun gibi güzel haberlere ‘2-3 saat sonra çıkacaksın’ kelimesini giydirmiyorum. Olmayan şeyleri var görenlere karşıt olarak dedim ama nitekim anlamış gibi görünmüyor 1-2 kişi tarafından … Çünkü bu durumlardan rahatsız olan ben değilim, ki oyunun gidişatında sorun bulunmamakta. Adamlar ECS’ de çıkartsa yanlış kelimeler yüzünden gelen 5 bin izlenmeye laf söyleyenler olur. O yüzden insanımıza ne yapsan yaranamazsın
Gereksiz şekilde konuyu yönünden çıkartmayalım ek olarak. Boşu boşuna uzuyor sonra çünkü bir yere varılamayacak bu sohbetleri ede ede, her 4-5 ayda bir aynı konu…
Ekim-Aralık ayları arasında ETS 2 ye ve ATS ye yeni çekici geleceğinden bahsediyor bazı youtube kanalları. Sizce ETS 2 için yeni çekici gelebilme ihtimali ne kadar mümkün?
%50
steam veri tabanındaki ets2 ve ats ye gelen yeni eklentilere yapılan teoriler gerçekse ETS2 ye Iveco S-WAY 2021 yaz aylarına kadar gelmez (Iveco kesin bilgi değil tahmindir) (İveco gelicekse 2021 yıl sonunda gelir yoksada bekleme)
Bakınız;
Çabanıza hayranım arkadaşlar
O zaman ortalığı biraz daha karıştıralım mı ??
Son canlı yayınlardan birinde “yakın zamanda ETS tarafı da yeni çekicileri, DLC olarak alabilir” diye bir cümle geçmişti konuşmalar arasında. Doğru, Project Ribs belki İveco S-way…
Belki de bu olay için henüz vakit gelmemiştir.Hmm, ribs, ribs, ribs…
Belki de bir Tuning Pack…
Ya da belki de…
O zaman " Hepsi Bir O Benzersiz " diyebiliriz
SCS Software harita bölümü editörlerine, çalışanlarına sesleniyorum… Arkanızda iz bırakmayın, ondan sonra başlasın spekülasyonlar…
Artık işleri genişletiyoruz, odağımızda büyüme var yeni alanlara da el atıyoruz.
@can20 Muş mu geliyormuş haritaya yoksaaa
anlamı nedir şu an?
Halen araştırma aşamasındayım tam bir şey buldum diyemem, birkaç olasılıktan biri veya hiçbir şey. Olasılıklardan iki tanesini paylaşayım; Belki yapım aşamasında unutulmuş harita içindeki bir koordinat belirten işaret; belki de oradan devam edecek bir sonraki DLC için bir işaret (bu yöne iten düşünce işareti, Road to the Black Sea haritasında bulmam)…
Bana ilk olasılık daha yakın gibi geliyor; unutulmuş bir koordinat belirten işaret.
Ekstra bir şey olursa ilk Simulasyonpark ailesi bilecek,temin edebilirim.