yolun açık olsun müdür
dönüşte şirketi çok başka bulacaksın
Teşekkürker
burak aslında bu uzun yolculuğun bi youtube videosu falan olsa timelapse de olur keyifle izlerdim
Timelapse videosu bile 35-40 dakika sürer. Dünyanın çevresi 40.000 kilometre.
aslında bende öyle uzun tır yolculuğu yapmak istiyorum ama 48 bin km git git bitmez. 3000-4000 km gözümde büyüyor 35-40 yine iyiymiş demin bir video gördüm 3 buçuk saatlik video yüklemiş adam
Aslında 40 dakikayı iyimser söylemişim. Bence 1 saati bile geçer. Neyse.
azmin beni hep şaşırtıyor
Burak beni mi geçeceksin kardeş
yuh png’in betası mı ?
PNG PE 0.7 toplamda 2.5 GB falan ediyor JBX 1.6.7.3 ise arşivden çıkarılmadığı halde 6 GB yapıyor
ama kimse boyut konusunda NaturaLux’u geçemez herhalde…
Ben direk bodozlama konuya dalıyorum. Ets 2 ve Ats için cam için bir kod arıyorum. Bu kodu yazdığımızda cam kapalıyken camdan dışarı çıkamıyorduk. O kodu bilen yazabilir mi?
Çok özür dileyerek alakasız bir soru sormak durumunda kaldım. Yeni bilgisayar aldım. Eski pcdeki steam/steamapps/common içindeki oyun dosyalarımın yedeğini aldım. Şimdi ets 2 dosyasını common dosyasının içine attım. Bunu steam’e tanıtmanın bir yolu var mı?
Appmanifest dosyası ile tanımlanabilir güncel bir appmanifest dosyası bulabilirsen olabilir.
Steam de sol üste tıklayarak “Oyunları yedekle ve geri yükle” diyerek yedek alalım… Sizin sorunu çözmüyor ancak, ilerde bir arkadaşımıza lazım olur diye cevap yazmak istedim.
Indırme, ben kullanmıyorum