hayırlı olsun
Bence şaka bu ya
orada daf yok yalnız ?
bi grup şakacı insan daf yerine ford yazmış
bizim f-max’in üzerine kimse gül koklayamaz…
Koskoca Berlin ilçeyi geçtim kasaba gibi kalıyor. Artık ETS 3 isminde ölçeklendirme sorunu olmayan bir oyun çıkarsalar.
Keşke SCS nin geçmiş yayınlarını izleyebilseydik. Ford’un şaka olup olmadığını görürdük.
Ne yani şimdi bize danışmadan Ford mu yapacaksınız
İhANETtiR bu!1!!1
Bence de. 2012 yapımı oyunun üstüne ekleyip ekleyip duruyorlar. Ne fizikler iyi ne grafikler optimize. O kadar emek vererek güzel haritalar çıkarıyorlar ama ekmek bayat kalıyor işte.
ilginçtir aslında ets1 de ölçek sorunun güzel bir çözümü vardı. şehirler ana haritada nokta olarak görünüyordu. şehire girince büyüyordu. map editörde uzayı bükmek mantık olarak mümkün. şöyle ki 1:19 ölçekli haritada blirli bir alanı tarayıp, alan içerisinde kalan kısımın ölçeğini 1:3 yaptığında o kısım ana haritada sadece anayolları ile gözükebilir. yada 1:3 ölçekte zoom yapıldığında 1:19 olan kısımların yakınlaştırılmış görülmesi sağlanabilir.
Eğer ford gelirse pavel…
Fordu şaka amaçlı yazacaklarini sanmıyorum ama resmi açıklama olmadan da heveslenmeye gerek yok bence
Bence SCS’nin oyuna en son getirmesi gereken tır F-Max. Şu an halihazırda F-Max var ve SCS bundan ne kadar iyi yapabilir bilmiyorum doğrusu. Iveco S-Way, Man TGX 2020, Volvo FH 2021, Actros MP5 var yapılması gereken bunlara yönelirler inşallah. Sözüm sadece SCS’ye değil. @bertan06 @Emre54 sizede tabi
Bütün bu araçların gelmesi en az 2 sene sürer, f-max en iyi ihtmalle 3 sene sonra çıkar. Single da oynayanlar için hava hoş ama multi de oynamak isteyenler napsın. Ki scs fh tuning packi bile bir moda nazaran (eugen) çokta iyi yapamadı. Yapılan moddan daha kötü olsun ama bir an önce gelsin.
Multi oynayan bi oyuncu olmadığım için hiç o yönden düşünmemiştim. Ama F-Max tıpkı promodsun MP’ye uyarlandığı gibi uyarlanma durumu söz konusu olamaz mı?
O zaman o durumu diğer araç modları içinde yapmak durumunda kalırlar. Topluluk ister, truckersmp’ye tepkiler yağar.
@ysftna, 33.363 Kilometre yaparak ETS 2 tarihinin tek seferde yapılmış en uzun seferini yapmış oldu

Benim 32.388 kilometrelik rekorumu kırarak yeni dünya rekoru sahibi Yusuf Tuna oldu

Tek seferde derken oyunu hiç kapatmadan gidilen mi yoksa yükü iptal etmeden ama birkaç gün gidilerek bitirilen mi ?
Yükü iptal etmeden, TrucksBook açık şekilde 100km/h hızı geçmeden. Yaklaşık 4-5 günde yapıldı.