Kabin ici tuşlara basma özelliği olsa telefondan vs . Komut verilebilir misal…
120 kilo sınırı varmış
Ya da Mount&Blade tarzı tuşlardan basıp komut verme olayı olabilir.
Yola çıkmadan önce harita üzerine tik koyarak yönlendirebiliyoruzdur büyük ihtimal harita otomatik ordan geçirceği için benzinlik dinlenme tesisi tarzı yerlere sokabiliriz öylece. Uzaktan takip ediyordum sırf şu cevap için üye oldum
Abicim niye dert ettiniz bu kadar?
Çok basit işler ne zorluğu olacak oyunda yapay zeka noktaları var takip edecek siz de ona gideceksiniz güzergahı otomatik çizecek takip edeceksiniz deli dana gibi zıplayın demiyor kimse…
Geç bile kaldılar… 1 yıl oldu yav yeni geliyor…
Bence en büyük sürpriz bu. Bunu nasıl gerçekleştirecekleri.
Neyi? Nasıl gerçekleştirecekler?
Eskort araç olayını.
Haber varmı soru cevaptan ne zaman çıkar haber acaba.
Gayet mantıklı . …
2 saat geçti üstünden. Bence bitmiştir.
Evet büyük süpriz ağır yükmüş aman ne büyük süpriz scs instegramda paylaştı burdaki ekran görüntüleri ile
###BILGILER###
[EN]
Hi guys. As for the new content that SCS showed during the WGW in Warsaw I can say that the last quarter will be very abundant in additions to both games. ETS2 will get a great addition in which we will get a number of missions to accomplish by transporting huge loads. We will get 8 completely new loads. We will be piloted by pilots where one will ride behind us and the other before us. DLC Italia in conjunction with the new Scania looks great and in the ATS add new Mexico will bring a lot of green. As for the new 1.29 patch, I noticed that GPS has been reworked and a lot of new AI vehicles have been added.
[TR]
Merhaba millet. SCS’nin Varşova’daki WGW sırasında gösterdiği yeni içerik gelince, son çeyreğin her iki oyuna ek olarak çok bol olacağını söyleyebilirim. ETS2, büyük yükler taşıyarak gerçekleştirmek için bir takım görevler alacağımız harika bir katkı olacaktır. Tamamen yeni 8 yük alacağız. Birimizin arkamızda, diğerinin önümüzde bineceği pilotlar tarafından pilot edilecektir. DLC Italia yeni Scania ile birlikte harika görünüyor ve ATS’de yeni Meksika’yı ekleyerek bir sürü yeşil renk getirecektir. Yeni 1.29 yamasına gelince, GPS’in yeniden düzenlendiğini ve yeni AI araçlarının bir çoğunun eklendiğini fark ettim.
al araçları derken usta
Trafikte hali hazırda bulunan araçlar kast ediliyor sanırım. Yine renault range t den bir haber yok…
Bence bunun ATS içinde gelmesi gerekiyor.
AI araçları derken büyük ihtimalle eskort koruma araçların geliştirilmiş zekası ve görünen kısmı olarak İtalya’ nın da gelmesi ile yeni model araçların oyuna eklenmesini kastediyor
Range T olsa bile yeni scania dan önce geleceğini düşünmüyorum
GPS’in yeniden düzenlendiğinden bahsedilmiş. Acaba F3 ekranı mı yoksa kamyonlardaki GPS ekranı mı ? Çünkü güncellemelerde kabin aksesuarlarından sesli video oynatabilme ile ilgili özellik eklenmişti bunu çeşitli modlarla yapmışlardı. Belki de bununla ilgilidir.
Ve de bu bilgilerden bazılarının da paylaşma yasağı olabilir. Yani insanlar öğrenmiştir fakat dışarı veremez SCS’nin dediği tarihe kadar.
Önce beklemiyorum zaten imkansız her ne kadar taslaklarıda olsa güncellemeleri gereken yerler elbet vardır. Seneyede çıksa bir haber verselerdi iyidi beklerdik ümitle hiç bahsedilmemesi üzüyor insanı.