Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

appeeoov ben nasıl alacam şimdi onu :scream::scream:

Çok pahalı bir DLC olacağı düşünülmüyor.

yinede babam almama izin vermez ondan söyiüyorum :disappointed_relieved:

1 Beğeni

Bir oyuna bütün paranızı ve zamanınızı yatırmanız normal bir şey değil. Gidin başka oyunlar alın, başka şeyler yapın, bağlı kalmayın tek bir şeye.

3 Beğeni

+11111
Cidden ets den başka oyunlarda var bkz cms18 fs17 beamng f1 forza nfs artık nasıl seviyorsanız…

2 Beğeni

@200BasanTofas 10 tl ye dlc istemek yerine jalopy oyununu indirimde 12 tl ye alabilirsin :wink:

1 Beğeni

Abi ben bu eskort olayının nasıl olacağını bir türlü anlayamadım gitti. Abi ETS 2’de de ATS’de de bütün yapay zeka kurulu düzen içinde hareket ediyor. Eskortlar tamamen bizim hareketlerimize göre özgür hareket etmeleri gerekiyor. Bunu nasıl yapacaklarını çok merak ediyorum. Bunu yaptılarsa sadece simülasyon oyunları arasında değil bütün dünyada çok yüksek ses oluştururlar. Bütün oyun alemi bunu konuşur.

1 Beğeni

Büyük ihtimalle yapay zeka sistemi değişecek sanırım. Çünkü çok eski bir sistemi var dediğiniz gibi, halen daha raylar üzerinde ilerliyor araçlar. Ya da diğerleri hariç sadece bu eskort araçlarına özel yapay zeka da geliştirebilirler.

2 Beğeni

Hali hazırdaki yapay zekanın değişmesi gerek bence …

zaten biraz sıkıntı var ypay zekada azda osla düzeltilmesi eğer eskort olayı gelecekse yapay zekayı gta5 'deki gibi yapmaları lazım yoksa iş yapmaz yapay zeka

Çok mükemmel bir geliştirme olacak gibi gelmiyor yine raylarda gider gibi takip edecekler bence sadece farkı araç odaklı olacak.

Aynen. SCS eğer gerçekten bunu yaparsa bu SCS’yi oyun dünyasında çok iyi bir noktaya getirir.

Ya da yarış oyunlarındaki gibi veya GTA tarzı bir yapay zeka geliştirebilirler. Ve bu da devrim olur @sparteam’ın da dediği gibi.

Yarış oyunlarında ki ya da Gta daki gibi bi AI yı unutun öyle bi dünya yok… Bi kere oyun motoru elverişsiz bu dedikleriniz için, olacak en kral şey AI gene rayda gidiyormuş gibi olur ancak oyunda göremediğimiz bir bağlantı ile tıra ve ya dorseye bağlı bir şekilde ray üzerinde hareket eder yani mod gibi düşünün aı kafasına göre gitmiyoda senin hızına bağlı olarak senin rotanda gidiyor olucak…

1 Beğeni

Ee önden giden nasıl olacak?

Onu takip etmezsen ceza yeriz :stuck_out_tongue_winking_eye:

Peki ya uyuyacağımız zaman veya yakıt alacağımız zaman oralara girmemiz gerekecek? Bende diyorum ki komutlar olacak bizler öndeki araca ne yapacağımızı komutlarla bildiricez onlarda ona göre hareket edecekler.

Kafamda deli sorular varrrr…

Bizim saatimizle 14.30 oluyor sanırım soru&cevap oturumu başlayacakmış
röportaj falan görmüştüm bekleyelim

1 Beğeni

Benim kafamdaki soruların cevabını bu DLC veya güncellemeyle gelecek olan eskort araçları çıkmadan cevap bulamam