Warsaw oyun haftası var o sonuncusu. Sonra da Hasan abinin dediği gibi kargoyla gönderirler sonra da Kenworth w900 ile her fuara giderler. Belki de ayrı bir ekip ayarlarlar o ekip sadece Amerika’da diğeri de sadece Avrupa’da…
Yanlış ifade etmişim duzelttim
Yalnız amerikada da olmalı . . Güzel olur .
Yalnız şu resimdeki S’in jantları Alcoa değil mi ? Acaba ona özel olarak ücretsiz mi eklenecek ya da hani daha fazla firma ile görüştük demişlerdi o olabilir mi ? Ya da benim gözlerimi kaybetme gibi durumum da olabilir
mevcut krom jantlara benziyor
ne güzel ya
Bak sen şu 143H’ye Efsane duruyor!!
Warsaw oyun haftasına doğru…
Beyler büyük süpriz büyük süpriz dediler gelecek olan şeyi söylüyorum daha öncede söylemiştim tekrar söyleyeceğim… Süpriz denince aklımıza hali hazırda bilinmeyen duyrulmayan bişey gelicek gibi gelsede aslında gelecek olan şeyi hepimiz biliyoruz… Special Transport
ya onların resmi açıklamadığı ama yine oradan buradan gördüğümüz öğrendiğimiz her şey yine resmiyette sürprizdir
Hayır kabul etmiyorum olamaz
Geçen dedim yine diyorum, her duruma hazırlıklı olalım…
kalbim dayanmıyor yapma scs bey…açıklansın da ne varsa cumartesi akşamı selçuk abi ile yayın yapalım
Gelecek blog yazısında stefan diye bir çalışanıyla konuştuk bu aralar işler biraz yoğun dedi fakat onunla ilgilenicez dedi Aralık 2016 yilinda Ama Cok Gec Olacak Mercedes Benz Lisans olayina Benzedi ya Bu Kamyon AMA GELECEK Mühim olan Sabırla Beklemek
merakla bekliyoruz italyayı ama sanırım diğer map dlclerinyle birlikte boya paketi gelmediydi bundada gelmicek sanırım birisi paylaşmış ama tabi blemeyiz birde kabin akesuarı oalrak pısa kulesı ve pızza olmasını isitoyrum sisl mega pack facebook sayfasında yapıyordu fotosunu felan paylaşmıştı
İleride, oyun içindeki firmalara şoför olarak işe girme, sadece onun yüklerini taşıma gibi bir özellik olabilir mi? Sizler neler düşünüyorsunuz? Biraz senaryo olayı gibi
Yani degisik, güzel fikir ama şahsi fikrim 6-7 sefer + 1 kredi ile kendi tırına kolaycana sahip olabildiğin bir ortamda ne kadar tutulur orasını bilemem …
O tarz bişeyi bende bayadır bekliyorum şahsen ya öyle ya da kişisel dorse… Bunlardan en az birisinin gelmesi gerekli diye düşünüyorum Şehir şehir dolaşıp farklı firma farklı dorse taşımaktansa ya tek firma olsun ya da tek dorse tipi gerçektede tek dorse olmasa bile aldığın dorse hep aynı firmanın oluyor…
13 Ekim’e kaç gün kaldı beyler?
2 güncük kaldı olley be Special Transport dlcsi gelicek
İçimden bir ses bir şey daha var diyor .