Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Attıkları her fotoğraf olay arkadaş :smiley:

Bu yeni paylaşılan gonderide yine detayı koymuşlar önümüze.

1 Beğeni

2 tane şey dikkatimi çekti .

1. @redkit42 dediği gibi goodyear
  2. Çekici range T mi bana mı öyle geliyor ?

1 Beğeni

çüş kör mü oldunuz ya? :smiley: actros mp4

1 Beğeni

Kafayı yemeye başladım galiba :joy:
Çok range T gibi duruyor :joy:

Bende Range T gibi gördüm.

Range T o, yani…

Yalnız değilmişim :muscle:t2:

Mercedes :+1:

Evet sevgili seyirciler. simülasyonpark isimli site ülkeyi ikiye böldü. İç savaş çıktı. Renault T Range yandaşları ile Mercedes MP4 yandaşları birbirlerine girdiler. Çok sayıda yaralılar var. Polis müdahalesi bile savaşı durduramıyor. Ortalık çok karıştı. Sokağa çıkma yasağı geldi. Söz sizde sayın Hasan Öfke. Sizi dinliyoruz.

1 Beğeni

Tamam tamam MP4, ikna oldum ayrıntılı bakınca.

1 Beğeni

2 gün öncesi
Adsız
3. dünya savaşından kurtardım sizi :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Beğeni

Birde üstten aşşa böyle bakın :smiley:

Paylaşılan fotoğraflarda artık iveco görmeye başladık . :smiley: Niyedir bilinmez . :stuck_out_tongue_winking_eye:

Oyun Goodyearın gibi durmuş :smile:

1 Beğeni

Bizim Pavel’in kesin Good Year’da yavuklusu var. Başka açıklaması yok tüm bu saçmalıkların :smiley: asdfhas

2 Beğeni

Burdaki son güne girdiler. Bizi çağırıyorlar :smiley:

Hayret goodyear amcamız fotoğraflarda yok bu sefer :joy:

1 Beğeni

adamlar müthiş bir tanıtım yaptı be jarama marama ama kaç ülke gezdiler kaç firmayla tanıştılar ve bu olayı devam ettirecekler
e3 2017’ye bu tırla gidiyorlarmış? :smiley: ya da konteynerı kargoya verip orada kenworth karşılıyormuş olur mu? olacak :smiley: ve oradaki fuarlara da katılırlar kamyon vs.

1 Beğeni

Son fotoğrafın arka planında Goodyear amcanın standı :grinning: fia gibi goodyear ile anlaşıldıysa ki öyle görünüyor, olmayacak şey yok bence :smiling_face:

1 Beğeni

Araçlar …lastikler …italya makarnaları . … :joy:

1 Beğeni