Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Akşam yayında söylemiştik, konuşmuştuk, evet, topuzların yanında DLC simgesi var, yeni DLC gelecek sanırım modda olabilir belki, önemli bir şey değil ama güzel görünüyor, ATS’deki gibi direksiyonlarda olsa güzel olur. Bu topuzlar güncelleme ile ATS’ye de gelebilir.

3 Beğeni

Her iki oyuna da gelir ya.

1 Beğeni

İmstagramda paylaşıpan videodaki direksiyon topuzları. İnşallah mod değildir.

2 Beğeni

Resmi instagram sayfalarında moddan görüntüler paylaşacaklarını düşünmüyorum. Kaldı ki o başında simge var, yüksek ihtimal bir dlc yolda. Gerçi pek bir önemi yokki topuzun :smile:

1 Beğeni

Yeni direksiyon topuzu getireceklerine mevcut olan kabin aksesuarlarını güncelleselerdi bence daha iyi olurdu. Hala istediğimiz yere nagivasyon koyamıyoruz…

1 Beğeni

Benim için ETS 2 için fark etmiyor ama bunlar ATS’ye gelirse güzel olur.

Bi topuza kandırıyolar işte…

2 Beğeni

ATS’nin topuzdan çok kabin aksesuarlarına ihtiyacı var.

Aranıza yeni katılıyorum,
ilk yorumumuda buraya yazayım dedim.Bence dlc olmayacak güncelleme ile gelir, dlc olursada bedava olur diye düşünüyorum.

2 Beğeni

Aynısı ats’ye geldi DLC olarak ets’ye güncelleme olarak gelmez :slight_smile:

Steering Creations Pack’e update ile eklenebilir. Yok, yeni DLC olacaksa ucuz olur ve bir oyuna aldığınızda diğer oyunda da kullanabilirsiniz diye tahmin ediyorum.

2 Beğeni

@akabaytar olabilir, jant DLC’si öyle, bir oyun için aldığında diğer oyun için de almış oluyorsun.

Yenilenen Almanya, part 2…

3 Beğeni

Bunu bekliyordum.:smiley:
Youtube’da videolar paylaştılar.

Hala daha gelecek amma yer varmış. Bu arada yeni Almanya’dan üç yeni video gelmiş.

4 Beğeni

Şu tarihi eser almanya otobanlarından yavaş yavaş kurtuluyoruz ets,gts derken iyice gına gelmişti :expressionless:

3 Beğeni

ETS 2’nin 1.35 güncellemesinde yenilenecek Almanya yollarının videosu paylaşıldı

7 Beğeni

Konteyner dorsesi, yakından daha iyiymiş.

8 Beğeni

Arkadaş böyle giderse ekran kartım oyunu acmayacak :frowning: 1gb mış ekran kartım yaptırdım adam dedi değiştir yada sıfırla pc yi

@Burak34 Yanlız bu dorse uzayıp kısalabiliyor.

@Downgradeolmusyani Bu mor olanlar sonraki güncelleme icin mi

EDİT: @Turqazip tek mesajda soylemek istediklerini yaz tek tek yazman bir sey ifade etmiyor

Arkadaşlar xp modu kullandıktan sonra kaldırdım. Şimdi de park yaparken böyle 0 xp gözüktü. Bunun normali böyle miydi? Sanki 15 xp falandı. Diğeri de 40 dı galiba.