Akşam yayında söylemiştik, konuşmuştuk, evet, topuzların yanında DLC simgesi var, yeni DLC gelecek sanırım modda olabilir belki, önemli bir şey değil ama güzel görünüyor, ATS’deki gibi direksiyonlarda olsa güzel olur. Bu topuzlar güncelleme ile ATS’ye de gelebilir.
Her iki oyuna da gelir ya.
Resmi instagram sayfalarında moddan görüntüler paylaşacaklarını düşünmüyorum. Kaldı ki o başında simge var, yüksek ihtimal bir dlc yolda. Gerçi pek bir önemi yokki topuzun ![]()
Yeni direksiyon topuzu getireceklerine mevcut olan kabin aksesuarlarını güncelleselerdi bence daha iyi olurdu. Hala istediğimiz yere nagivasyon koyamıyoruz…
Benim için ETS 2 için fark etmiyor ama bunlar ATS’ye gelirse güzel olur.
Bi topuza kandırıyolar işte…
ATS’nin topuzdan çok kabin aksesuarlarına ihtiyacı var.
Aranıza yeni katılıyorum,
ilk yorumumuda buraya yazayım dedim.Bence dlc olmayacak güncelleme ile gelir, dlc olursada bedava olur diye düşünüyorum.
Aynısı ats’ye geldi DLC olarak ets’ye güncelleme olarak gelmez ![]()
Steering Creations Pack’e update ile eklenebilir. Yok, yeni DLC olacaksa ucuz olur ve bir oyuna aldığınızda diğer oyunda da kullanabilirsiniz diye tahmin ediyorum.
@akabaytar olabilir, jant DLC’si öyle, bir oyun için aldığında diğer oyun için de almış oluyorsun.
Yenilenen Almanya, part 2…
Bunu bekliyordum.![]()
Youtube’da videolar paylaştılar.
Şu tarihi eser almanya otobanlarından yavaş yavaş kurtuluyoruz ets,gts derken iyice gına gelmişti ![]()
ETS 2’nin 1.35 güncellemesinde yenilenecek Almanya yollarının videosu paylaşıldı
Arkadaş böyle giderse ekran kartım oyunu acmayacak
1gb mış ekran kartım yaptırdım adam dedi değiştir yada sıfırla pc yi
@Burak34 Yanlız bu dorse uzayıp kısalabiliyor.
@Downgradeolmusyani Bu mor olanlar sonraki güncelleme icin mi
EDİT: @Turqazip tek mesajda soylemek istediklerini yaz tek tek yazman bir sey ifade etmiyor