Bazı şeylerin çözüm aşamasına geldiği zamanında belirtilmişti. Bekleyip göreceğiz. Tek bilinen yılın son 3 ayı SCS için çok dolu… ve sonrasııı
Sen bir marka yapıyorsun ve hiç tanımadığın adamın teki sana gelip senin markanı istediğim gibi kullanabilir miyim, diyor. Ne yaparsın, tanımadığın için acaba kötü işte kullanır mı düşüncesi doğar. Ama çok yakınındaki birisi bu adam hakkında derse ki bu adam güvenilir ben kefilim falan, o zaman işler değişir bi’ için ısınır adama izin verme ihtimalin artar baya. İşte şuan olan durum tam olarak olmasa da bu, müdürler vs. değiştiği için şuan verilmiyor. Ama FIA gibi önemli bir yapı kalkıp bu adamlar iyi artık resmi bir ortaklığımız var -ki zaten dedi- her şey değişir. Markalar eğer FIA oetaklık imzaladıysa bunda bir iş var diyerek lisans verme durumuna daha yatkın olurlar/olabilirler.
Olmasa bu neden olsun ?
Aboo ben çok yanlış anlamışım üzgünüm
Ama var, bunu heö diğer boya paketlerinden hem de orijinal forumu kullanan kesim ve diğer fan sayfalarından anlayabiliriz.
Boya paketleri kitlenin gücünü göstermez. En sağlam kitleler arasında Ruslar, Türkler var.
Yarış çekicisinin seslerini kaydetmişler
istediğim oluyor…
Neler oluyor hasan abi artık konuş
Bu SCS ne yapmaya çalışıyor
Resimleri görünce bir anda> gizlicene duvar kenarına aracı çekip ses kaydı alıyorlar zannettim
İveco kullanasım geldi.
Arada çerez niyetine kullanırım ben her ne kadar çoğu kisi kullanmasada bence sürüş keyfi olarak diğerlerini zorlar .
burada mesele yarış aracı getirmek olmayabilir sesler kaydedilir araçlarda kullanılır ama iveco soğuk bakmıyordu bazı konularda… o yüzden ileride bir şeyler olacağı kesin
modifiye paketi
araç güncellemesi*
yeni araç-
İveco bir yere bağlı değil, değil mi ?
FIAT Group’a bağlı.
ticari bir firma para ile birşey satar,sende para verip almışsan iş biter. kitle mitle umrunda olmaz. firmayı ayakta para tutar,gönül ilişkisi anca parayı verip ürünü alan son kullanıcıda olur.
Heavy Cargo Pack ve Mighty Griffin Tuning Pack aldım şuan.
öncesi
Up
@Baby Hemde ne Yavaş yavaş para biriktirmeye başladım…
Vallah ECS’den birisinin bir şey sorması gerek ki cevaplasınlar. Yaklaştıkça tırsmaya başladım. Özellikleri açıklayacaklar sadece…