Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

bilmem şu özel dorseler ağır nakliye mevzusu zaten yeterince etkinlik getirecek world of trucksda ki olay boşa çıkmaya başladı sanki oyunculara yetmiyor tatmin etmiyor çok dar bir kitleye hitap ediyor
beklenti hep yüksek…

1 Beğeni

Abi o gün eğer sürprizleri New Mexico, İtalya veya Scania S’i etkileyen birşey değilse bence ağır dorseler ve eskort araçlarla ilgili bence. Bununla ilgili hiç açıklama yapmadılar ama gelmesi beklenilen birşey. Ben buna yoruyorum. Bu da olsun ECS’de olsun. Birde SCS şu gerçekçiliğe doğru yönelse çok daha iyi olacak. Mesela yolda giderken lastik patlasın değiştirelim veya Tır bozulsun tamir etmeye çalışalım. Ambulans veya itfaiye araçları sinyalleri açmış yanımızdan geçebilir. Aracımız kirlenebilir yıkayabiliriz. Yolda benzin bitince yakında bir yerden gidip alabiliriz. SCS bunları da ele alması lazım. Zor olay değil bunlar bence.

O özellikleri zaten öyle ya da böyle biliyoruz sıkıntı şu aslında onları ingilizcede yazdığı şeyler basit yani eskortları ağır naklieyeyi gelecek diğer şeyleri büyük sürpriz olarak belirtmeyi tercih etmiş olabilirler
ama bir yandan da artık ecs ile ilgili bir şeyler var
o yüzden yaklaştıkça yakın zamanda gelecek şeyleri açıklayacaklarını düşünmeye başladım bakalım gelsin de görürüz
diğer istediklerin scsden beklemeye gerek yok my summer var oyna :smiley:

1 Beğeni

İyi de abi bu özellikler neden SCS’ye gelmesin. Ets 2 ilk çıktığı zamanki haliyle şimdiki halini kıyaslayacak olursak sanki farklı oyunlar denilecek kadar fark var. Bu saydıklarım gelir mi gelir. Gelirse de çok güzel olur.

Zaten eskort araçlar gelirse SCS’den artık herşey beklerim ben.

Biz ECS diyoruz ama otobüslerin lisansları alındımı modeller hazırmı 2017 modellermi gelecek yoksa eski yaptıklarımı bunlar önemli öyle he deyincede çıkacak bir dlc deyil bence ağır yük ve eskortları büyük süpriz diye çıkaracaklar

Yeni paylaşılan blog yazısı …

Yazıda dikkatimi çeken söyle bir ifade geçiyor;
“…Ayrıca, çok umut verici bazı iş fırsatları tartışmalarına başladık veya devam ettik…”

Bu yazı benim aklıma getiren tek şey yeni anlaşmalar. Yani yeni lisanslar. İnşallah budur ya.

otobüslerin modelleri hazır ama hepsi yeni model duyurdu o iş sıkıntı

Simcap amcamdan aldığım bilgilere göre büyük süpriz RANGE T imiş :joy:

çok güzel araçmış. Türkiyeye gelse milyonlarca gişesi olur.

Bence uğraşır SCS ama lisans sıkıntıları başlar böylede ECS nin çıkış tarihi uzar herşey sıkıntı

Yıllardır ECSnin lisans sıkıntısıyla uğraşılıyor ama sonunda bütün firmalara dağıttılar. Bu mevzular eskide kaldı. ECS şu an oyuna ekleniyor. :slight_smile: O yüzden ihtimali dahilinde bir şeyler gelebilir.

2 Beğeni

Selçuk abi herşeyi anlatsada her soru işaretleri kapansa şu yasaklama 5 dakikalığına kalksa şahane olur

Gelicek zaten artık lisansta da sorun çıkma oranı azalmaya başladı, koskoca FIA var artık arkasında. Tabi bunun ilk güzelliği olarak büyük ihtimal GoodYear’ı göreceğiz :smiley:

Yeterince gördük blog mesajlarında :joy:

Lisansta sorun çıkmaz mı? Abi SCS daha Renault T Range ve Volvo VNL’nin ve başka tırların lisansını alamadı. Bu mu lisans sorunu olmaz dediğiniz olay?

Daha önce de tartışmıştık. Arada ince bir ayrıntı var .

FIA