Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Ben İtalya ile birlikte geleceğini sanmıyorum. Scania S daha erken gelicek bence.

1 Beğeni

Sıralama büyük ihtimal (kişisel tahmin) :blush:

New M. > Scania S > İtalya şeklinde olacak
Aynı anda çıkmaz gibi aralarında bir süre mesafe olur @CreedTR katılıyorum Scania S daha erken olacak

1 Beğeni

Haritalar scania dan sonra çıkar bence :nerd_face:

Benim anlamadığım haftalardır aynı şeyi yazmamıza rağmen niye ekrar Scania S mi önce çıkacak haritalar sonra çıkacak olayına giriyorsunuz.

1 Beğeni

Maksat muhabbet etmek :smile:
Birde tam tarihi bilmeyince :man_shrugging:

ax
Screenshot_69
Sanki yan koltukta birisi var ama…
https://www.park.simulasyonturk.com/t/euro-truck-simulator-2-ana-konu-articulated-lorry/56/244?u=themumja
Bu resimde birisi oturmuyor ama orada belki göstermek için yapmış olabilirler.

Nerden çıkarıyorsun böyle şeyleri ya :grin:

Umut bi sal yakasını artık :smiley:

3 Beğeni

Adam FBI gibi çalışıyor. SCS bile bazı yaptıklarından haberi yok senin var :smile:

3 Beğeni

Kapakta değil Steam küçük resminde var o ayrıntı :smiley:
Ya da ayran kafa yaptı ben öyle görüyorum :smile:

İşık pariltisindan kaynaklı o @TheMumja :man_shrugging:

1 Beğeni

Bir beyazlık var orda. @TheMumja haklı :smiley:

Emniyet kemerinin demiridir . :upside_down_face:

ets ye gelirmi dersiniz ??

1 Beğeni

Gelir bence gelmelide sonuçta 8x4 ekleneli baya oldu…

SCS’in planlarında çalışmalarında Scania ilişkisini göz önüne alırsak mutlaka vardır. Geleceğine de eminim ama ne zaman olur bilemeyiz. Ha şu SpecialTransport olayıyla birlikte sunulursa tadından yenmez. Scania severler artar…
Model çok iyi görünüyor… ve düşününce ağır nakliyeye çok yakışıyor… :smiley: Yukarıdaki uyarı ışıklarıyla ön ızgara ve farlar ile ön tsarımın tümü çok hoş…

1 Beğeni

Gelir gelir. Rahat olun :smiley:

Gelmeyenler,lisans vermeyenler utansın :grin:

Düşündüm de 8x4 şasisi ile düşündüğüm sey de gelirse Range-T beklentimi yok edebilirim :smile:

Range T derneği bile kapanacak sen ne bekliyorsun hala? :stuck_out_tongue_closed_eyes: