Man’ a gelse güzel olurdu çok saçma şu lisans işleri çöp oyunlara veriyolar lisansları SCS’ ye gelince yok oysaki ilk lisans vermeleri gerken firma SCS
Selçuk abinin paylaşmasıyla haberim oldu ve çok sevindim.
ETS 2’nin yapay zeka trafiğini otonom araçlar için kullanmaya başlamışlar.
Keşke OMSI ai araçlarının yapay zekasını kullansalardı. 3. Dünya savaşı bundan çıkardı heralde
Bu nerden ? Astragon amca rahat durmuyor sanırım
Yıllar Tır Simülasyonlarını Nasıl Değiştirdi? diye yazmış…
https://www.simulasyonturk.com/forum/konu/yillar-tir-simulasyonlarini-nasil-degistirdi.26326/
Le Mans pistinde yerlerini aldılar. Bir sonraki durak İspanya, Jarama olacak ve final yapılacak.
Daha cok GoodYear standini cekmis gibi …
Man E6’da çok güzel çekilmiş görsellerde. FIA’nın da yardımıyla belki…
Yeni Scania ile İtalya ne güzel gider dimi… SCS Software's blog: Italia: Ring Roads
Euro Truck Simulator 2’de Scania S ile İtalya DLC’sinin Çevre Yolları Tanıtıldı!
Otobüsçüler iş başı…
3:10 daki adamın gülüşü spin tires kokpit kamera videosundaki adamın gülüşüne benzettim
Excalibur, İtalya için 1 Aralık demiş. Bakacağuz
Anlaşılan 2 dlc yide rötarlı oynayacağım…
Eğer italya yi ekim sonu gibi düşünüyorlarsa scania nın gelişi uzak olmasa gerek … ekim başı gibi ara güncelleme ile verebilirler mi ki?
Scania hiçbir şeye bağlı değil ki. Belki de 1.28’in ilk hata düzenleme güncellemesinde bile pat diye verebilirler.
Işte bağlı olmadığından dolayı dedim ya … scs italyadan önce topluluğun oynaması için belli bir zaman verebilir mi diye ?