Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

geçen gun gormustum bırı sordu ama kım yazdı bılmıyorum ets2 ıcın promods harıta ındırırken bılıyorsunuz tek lınk indirmek ıcın paypal dan odeme yapmak lazım ama turkıyede kaldırıgından malasef bu ıslem yapılamıyor suan promods dan ındırıyorum aklıma geldı yapamayan arkadaslar ıcın soylemek ıstedım

öncelıkle yenı bır e posta adresı alın ısımlerı uyduruk olmasın cok sallamayın her zaman paypal ıcın kullanacagınız adres olur en azından
sonra ınternetten vpn kurun amerıkaya bağlanın
paypal sıtesıne gırın ve yenı kayıttan actıgınız e posta ıle kayıt olun amerıkayı secmeyı unutmayın
paypal adres bılgısı ıstıyecek bunun ıcın https://www.fakeaddressgenerator.com/World/us_address_generator bu site fake adres bılgılerı olusturacak ordan gereklı olanları alıp paypal a kayıt olun
odeme yapacagınız kart ıster aynen kaydedın yada sanal kart olusturup onu kaydedın
promods sıtesıne gırıp paypal odeme sectıgınızde bu bılgılerı gorecek odemeyı yapacaksınız

bıraz uzun oldu anlasılsın dıye ama 5 dk lık ıs…,bu arada suan ındırdım 4.95 tl ye geldı haberınız olsun

5 Beğeni