Coaches mı önce çıkar yoksa Road Trip mi acaba. Ben tüm arabalar tanıtıldı sanıyordum bir an
Patron çıldırdı arka arkaya 1.60 blogları geliyor. Şimdilik DAF NGD ve MAN TGX3’te olacağı için bu kamyonlara geri dönme vakti.
Tam sevinecektim fakat sadece DAF ve MAN’a geleceğini görünce hevesim kursağımda kaldı. ![]()
Man TGX 2020 yeniden yapımda onu biliyoruz da acaba Volvo ile niye başlanmadı, demo gösterim için üzerinde çalışma yapılanlar elenmiş yani
Hazır değildir. Diğer iki araç daha önce geldiği için bitmiştir.
Aloo hani Mercedes nerde SCS ?
1.61’de bence Road Trip çıkar 1.62’de ise Coach çıkar Actross 1.62 diye düşünüyorum( bir umut
)
kahin misin tolga abi o nasıl gerçekçi tahmin öyle
olma olasılığı öyle gibi zaten
Coaches DLC eğer bu sene gelmeyecekse, Soul of Anatolia çıkışına yakın çıkacaktır. Soul of Anatolia, Coaches için bir nimettir, cennettir…
Coaches DLC’si fazla sürmez bu sene içinde çıkar çıkmazsa bile 2027 ilk aylarında kesin çıkar.
Arkadaşlar merhabalar ,
Bir süre iş dolayısıyla uzak kaldım konulardan ,
Rica etsem Road Trip DLC ve Coaches DLC içerikleri nedir , oynanışla mı ilgilidir yoksa haritasal işlerle mi ilgilidir açıklayabilir misiniz , tahmini çıkış tarihleri SCS tarafından duyuruldu mu ya da tahminleriniz var mıdır , kısaca şöyle bir özet geçebilir misiniz 2 DLC hakkında?
İnternetten veya sosyal medyadan araştırıp bulabilirim farkındayım ama sizlerden yani oyunu yakından takip eden arkadaşlardan dinlemek istiyorum ![]()
Herkese iyi günler dilerim ![]()
1.60’la gelecek bu gelistirilmis malzeme guncellemesi acaba kabin içindeki bu karanlık, koyu görüntüyü ortadan kaldırır mı ki ? Oyun icin en cok sikayet ettigim durum bu. Cekicinin içi neredeyse zor gözüküyor. O kadar karanlık ki herhangi bir ayar falan da kurtarmıyor.
Belli ki en çok şikayet edilen konu olan zindan kabin için aslında uzun yıllardır uğraşıyorlar, neden? oyunun geneline gelen bir şey değil de araç bazında bir modmuş gibi çözebilmeleri bunu gösteriyor. Belli ki son çare olarak bunu buldular. En son gelen gölgelendirme ile de aslında bunu hedeflediler bence ama daha da zindan yapınca iyice firma içi gerginlik arttı ve böyle bir kökten çözüm buldular bence. Emekli olan oyun motoruyla uğraşmayıp arka kapıdan dolaşmak da diyebiliriz buna. Ama eğer otobüs modlarına getirilemezse üzülürüm çünkü bu durumda getirilemez gibi duruyor. Aracın içine gömülü olacak çünkü kodlar.
Bu arada snowy moon’un yaptığı iş de bu süreci tetikledi bence. Çünkü aslında snowy moon’u birçok insan kabini aydınlatmak için kullanıyor kabul edelim. Oyuncuların % kaçında 8k grafik destekleyecek pc var ki. Kabin içi ışığı açıp geri kalan özellikleri kapatarak ideal bir kullanım veriyordu snowy moon.
Road Trip ATS’ye çıkacak olan bir ücretli DLC içeriği lisansli araçlardan oluşturmaktadır mesela Ford’un BRONCO serisi haritaları araçlarla keşfedebilirsin çıkış tarihi paylaşılmadı fakat çıkışı yakındır, gelelim Coaches DLC’sine bu arkadaşımızda ETS için yakında çıkacak olan yine lisanslı otobüslerden oluşacak örneğin MAN’ın lions coach serisi yine bir ücretli içerik olacak
Oynanış olarak düşünürsek her iki içerikte birbirinden farklı olacak biri yolları arazileri vs gezmek keşfetmek biri de istersen kontağı çalıştır geze geze sürü istersende yolcu sistemi ile ordan oraya taşımacılık yap sana kalmış umarım açıklayıcı bir yazım olmuştur ![]()
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için , inşallah en kısa sürede 2 DLC de çıkış yapmış olur ,
İyi günler diliyorum ![]()
Ahahah en boş beleş şeylerle yıllar sonra uğraşıyorlar ne oldu claude falan mı kurdunuz da üşenmiyorsunuz artık
Siz şimdi fatura falan da eklersiniz ![]()
![]()
![]()
![]()
bence konsollara şirin görünmece, biz zaman olayını istediğimizde g set time ile çözüyoruz zaten
mesele o değil ise ayrıca uykuyu kapatmayan varsa bu yöntem acil teslimatlarda kullanana artı sağlar en azından ekranını karartmaz
farklı bir teori, parça yük muhabbeti, belki araya bu da sıkıştırılır
Bu özelliğin şu zamana kadar gelmemesi bence bir ayıptır ya. Hiç bir şoför geç kalacağını bildiği halde 9-10 saat kesintisiz uyuyamaz çünkü🤦♂️