Keşke SCS Spotify İşbirliği Yapsa Efsane Olur
Keşke Müzik Ve Radyoyu Tırlara Entegre Etseler Efsane Olur Bence
Biz Spotify’dan devam
Tırlara ve yeni gelecek otobüslerin multimedia cihazlara entegre etmek çok zor olmasa gerek. Fernbusta vardı diye hatırlıyorum. Aslında multimedia ekranlarını tuşla değiştirebiliyoruz güncellemeyle gelmişti navigasyon ve diğer ekran olarak (mesela Renault T). Ve evet Spotify ile anlaşsalar güzel olur ama zor gibi. Aslında SCS yapmak istese yapar ama SCS bu sağı solu belli olmaz.
İnşallah yine kuru kuru bi güncelleme olmaz şu an gözüken tablo yine sıkıntı
coach dlc kurtarır gibi
şu mod gibi bir şey sandım heyecan yaptım …
linki bıraktım (sistem performansı etkilenebilir, sorumluluk size aittir)
bu madde soru işareti
- Oyun Radyo Özelliği
Game Radio, mevcut Radio Stream (Çevrimiçi Radyo) ve Music Player sistemlerinin yanı sıra mevcut ses deneyimini genişletecek ve aynı zamanda müzik seçimi, kullanıcı deneyimi ve oyun içi ses oynatıcılarıyla genel etkileşim konusunda çeşitli iyileştirmeler getirecek.
Tırın multimedya ekranında gözükmeyecekse boş bir eklenti bence . YouTube music devam
Şu multimedya inşallah road trip ve coach ile iyice işlevsel hale gelir diye umut ediyorum birşeyler yapılmalı artık
İyi güzel de bütün widgetler sağda gösterildi. İş, radyo. Sol tarafa da çekilebilmeli. Hepsi sağda çok absürt durabilir. Ekranın içine eder. Oyunculara bu imkanı vermeleri gerekir.
Eğer varsa da blogda açıkça belirtilmeliydi.
Tamam tamam mercedes gelmeyecek belli.
radyonun kabin içindeki ses dağılımını ( ekosunu ) düzenleseler daha iyi olur…
Assetto Corsa da ki gibi widgetleri istediğimiz özellikleri ekrana eklesek daha iyi olur. Hala daha bu widget arayüzü tuhaf geliyor.
Başka eksikleri hatırlatan “yeni özellikler”
Nihayet elle tutulur bir şey… Karanlık kabinler insanı acayip daraltıyordu.
“Geliştirilmiş Malzeme Sistemi’nden ilk yararlanacak kamyonlar, ETS2’deki DAF NGD ve MAN TG3 TGX modelleri olacak. ATS’de ise oyuncular, Mack Anthem ve Western Star 49X’in yeniden tasarlanmış iç mekanlarını görecekler. Gelecek güncellemelerle, bu teknolojiyi her iki oyundaki diğer kamyonlara da kademeli olarak ekleyeceğiz.”
Tüm tırlara gelmiyor ilk etapta
“Umarız bu yeni özellik, kamyon iç mekanlarına büyük bir iyileştirme getirdiği ve sürücü koltuğundan görüşü her zamankinden daha iyi hale getirdiği için 1.60 güncellemesini daha da heyecanla beklemenizi sağlar! Lütfen Road Trip araçlarının 1.60 güncellemesiyle birlikte yayınlanmayacağını unutmayın.”
Bastıra bastıra da söylemişler 1.60 ile gelmeyecekler arabalar diye. Uzadıkça uzuyor ya
Bence illa ki bu sene gelicek ama 1.61 mi olur 1.62 mi olur bilemem, zaten coach tarafında tüm araçlar tanıtıldı, road trip tarafında da 3-5 araç falan kaldı tanıtılmayan herhalde ( blog tanıtımından bahsediyorum ) max 1.62 ile gelir bence