ETS 2 1.59 İçin Tam Sürüm Geliyor
Promods kullanıyorum ve 1.59 un içinde pek önemli şeyler olmadığı için güncellemek istemiyorum nasıl 1.58 de kalabilirim promods ile uğraşmak istemiyorum
oyuna kütüphaneden sağ tıkla özelliklere gel. orada sürümler var sürümlerden 1.58 i seç. o kadar
BeNeLux ve Thermo King güncellemeyi ATS’ye göre daha dolu gösterdi diğer değişiklikleri yazmasam da olur
21 günlük açık beta süreçlerimsen sonra tam sürüm çıkışını yaptı. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. ![]()
HVT Türkiye map ve oyuncuyus’un otobüs modu kurulu. Şuanda da gayet stabil bir oyuna sahibim. 1.59’u pek kurmak istemiyorum modlarla çakışabilir diye. Tam olarak izlemem gereken yönergeler nasıl?
modların güncellenmesini bekleyebilirsin ondan sonra sürümü yükseltirsin
Sürüm yükseltmeden devam edemiyor muyum? Mutlaka güncellemem mi gerekiyor?
modlar 1.59 a güncellendiğin de 1.58 de oynayabilir misin bilmiyorum
Modlar güncellendiğinde oyunu da güncellerim zaten. Modlu oyun oynamanın sıkıntıları…
Yine promods du oyuncuyusbis Türkiye haritasıydı, ai arabalardı, otobüsler di hepsinin 1.59 a dönmesini bekleyip 1.59 a geçeceğim. Yoksa sürekli sürüm değiştirmek istemiyorum
oynamayınca böyle güncelleme falan filan da dert etmiyorsun. ne o 2010’da mıyız mod kovalayacağız. ![]()
Güle güle Calais-Duisburg
Araçların gereğinden fazla az yakması(22 tonda 23 litre) sorunu sadece bende mi var?
bende de var
Bu süre zarfında oynamak mümkün mü peki. Herhangi bir sürümde sabit kalamıyor muyuz? Güncellemek mi gerekiyor illa.
arkadaşlar korna ve sinyal sesi aralıklı kesiliyor. aynı sorunu yaşayan var mı?
Temporary_1_58 sürümüyle oynamaya devam ediyorum. 1.59’da belirgin, göze çarpan değişiklikler var mı?
- Benelux haritası tamamen yenilendi
Belçika, Hollanda ve Lüksemburg sıfırdan yeniden yapılmış. Amsterdam, Rotterdam, Brüksel gibi şehirler detaylandırılmış. Antwerp limanı ve Eindhoven’daki DAF fabrikası da eklenmiş. - Volvo Trucks Experience Center eklendi
İsveç yakınlarında gerçek ölçülere yakın yapılmış özel Volvo sürüş tesisi geldi. Virajlı test pisti var. Gitmek için Scandinavia DLC gerekiyor. - Thermo King soğutucu sistemleri geldi
Soğutmalı dorselerde gerçek Thermo King üniteleri kullanılacak. Özellikle gıda/soğuk taşımacılıkta daha gerçekçi görünüm sağlıyor. - Route Advisor’a finans ve hasar widget’ları geldi
Artık ekranda: - Tır hasarı
- Dorse/yük hasarı
- Para durumu
- Son 7 gün ortalama kazanç
hızlı şekilde görülebiliyor. - “Tow to Road” sistemi eklendi
Aracın sıkışırsa F7 servis menüsünden küçük ücret karşılığı son güvenli yola ışınlanabiliyorsun. - Yetenek ekranı yenilendi
Skill sistemi daha okunabilir hale gelmiş. İlerleme ve sonraki seviyeler daha net gösteriliyor. - Trafik sesleri yeniden düzenlendi
Motor sesleri azaltılmış, lastik/yol sesi daha doğal yapılmış. Kornalar da daha rastgele çalışıyor, tekrar hissi azalmış. - Ayrıca genel:
- UI iyileştirmeleri
- Kullanım kolaylığı güncellemeleri
- Çeşitli kalite geliştirmeleri yapılmış.