Euro Truck Simulator 2 - 1.59 Güncellemesi [Ana Konu]

1.59 un ilk bloğu paylaşıldı.

5 Beğeni
2 Beğeni

Bahçesinde uçak olan olan hoteli daha önce gördüm diye hatırlıyorum. Araştırınca Corendon Hotel olduğunu buldum.

16 Beğeni

Corendon Otelleri (Corendon Hotels & Resorts), Hollanda’da yaşayan Türk girişimciler Atilay Uslu ve Yıldıray Karaer tarafından kurulan Corendon Turizm Grubu’na aittir. 1997’de kurulan bu grup, havayolu (Corendon Airlines), tur operatörlüğü ve otelcilik alanlarında faaliyet gösteren, Türkiye ve Avrupa’da yatırımları bulunan bir Türk-Hollanda ortaklığıdır.

6 Beğeni
5 Beğeni

https://youtu.be/00g9KeFCuaY?si=gt5cWdAaagW6m2Yj Bir zamanlar Pavelin sözde hayallerini animasyonlu halde canlandıran bu adam aklıma geldi.

2 Beğeni

Konsollarda konsol(?) Açılmadığından dolayı serbest kamerayla yaptığımız şeyi resmi özellik yapmışlar.

1 Beğeni

World of trucks sözleşmelerinde iş iptali olmasa ilaç gibi olur

1 Beğeni

Zamanında bu özelliği istedim diye burada beni linç etmişlerdi :smiley:

-ya da isteklerini dinleyen birisi var :yum:

Güzel bir özellik daha ekleniyor anlaşılan :slight_smile:

Çok geç geldi çok geç. 2-3 sene önce kullanıyor olmalıydık…

1 Beğeni

Hangi istenilen özellik yada gerekli özellik diyeyim zamanında geldiki?

Görünmez duvar yüzünden wot teslimatım iptal olmuştu. Araç devrilmediği veya ağır hasar almadığı zamanlar yola çekecek sistem istedim diye buradakiler canıma okudu :sweat_smile:

1 Beğeni

Harbi böyle bir eleman vardı geçmişte ya :smiley: yıl olmuş 2026 hala nasıl bu kadar gerçekçi yaptığını anlamış değilim

3 Beğeni

Daf’ın göstergeleri 480p bir de resim atmışlar.

Ya millet ne bekliyordu bu ne olm?

4 Beğeni

Ben bir şey demiyorum

1 Beğeni

Pavel Reis:
“İçerik az, güncelleme olarak getirelim bari öyle sövsünler.”
:rofl: :rofl:

Işıklı olan modelleri var ama bunları yapmamışlar. Valla billa komedi. Ne diyelim yani…

haber değeri olmayacak düzenlemeler… biz diyoruz grafik, fizik bunlar diyor thermo king :slight_smile:

2 Beğeni