Selamlar herkese yenilenen BENELUX bölgesinde groningen de gezerken bu şehir içi otobüsüne denk geldim ama tam da emin değilim hangi marka olduğundan man gibi duruyor ama bilemedim scs forumda paylaşan varmıdır diğe baktım kimse paylaşmamış ben paylaşıcaktım ama fotoraflar bir türlü yüklenmedi bende buraya atıyorum isteyen scs forum da paylaşabilir
Şimdi amsterdam ın üstündeki nehirden geçtim adamlar çok güzel yapmış aynı bu italya dlc sinde bi köprü açılıyorda tekne geçiyor aynısını bu nehirde de yapmışlar
r_buffer_page_size 10 değerine geri dönderin daha öncesinden başka değer girdiyseniz ondandır
Man-Solaris karışımı gibi duruyor
Hem onu hem de config dosyasını tamamen silmeyi denedim de bir faydası olmadı maalesef.
Betaya gelen son güncelleme ile FPS oranları baya bir iyileşti.
Güncellemeden sonra harici sözleşme alırken oyun çöküyo
Bu araç bana da denk geldi. Ayrıca trafiğe DAF XF/XG/XG+ 2025 model araçlar ve MAN TGX TG3 model araçlar eklenmiş. S-Way ve Renault T 2025’e şimdilik denk gelmedim.
Ayn bana da çok denk geldi özellikle man tgx tg 3 sway ve t 2025 eklememişler galiba özellikle sway için sıfır kamerasıyla gezdim bulurum diye ama yok belki tam sürümde eklebilirler çünkü benelüx bloglarında vardı sway
1.59 ile mi geldi bilmem ama trafik sıkışınca yapay zeka yakıt istasyonun çıkışını kapatmadan bekliyor şimdi daha önce böyle durum yoktu sanki. @SiSL
Yeni güncelleme ile “ters şeritte giden araçlar” mı eklendi? X’te bir paylaşımda öyle bir video gördüm de.
sollamaya çıkan araçlar olabilir mi ?
öyle ise önceden de vardı
Ben de o şekilde düşündüm başta. Ama yol çizgileri olmayınca tereddütte kaldım. X linki paylaşmak yasak değilse video linkini şöyle bırakayım: https://x.com/NewsAts45054/status/2046998886921761072
yol çizgileri ile alakası yok yine de sollamaya çıkabiliyorlar yeni gelen bir durum yok yani
Çıkarıp beyzbol sopasıyla döveceksin bunu ![]()
![]()
Trafikte dolaşan Baltrak lojistik dorseli tırlar çoğaldı mı yoksa bana mı öyle denk geldi. Normalde Trakyada bile çok nadiren karşılaşırken 1.59 da heryerde karşılaşıyorum.
TM Istanbulda aynı şekilde, artış var gibi
Evet benimde dikkatimi çekti heryerde görmeye başladım alakalı alakasız yerlerde ![]()
Sosyal medyalarında sabah WoT bakıma girdi diye post atıp öğleden sonra kaldırdılar. 1.59 gelecekti muhtemelen ve galiba iptal oldu