Euro Truck Simulator 2 - 1.56 Güncellemesi [Ana Konu]

Bende onu bekliyorum. Birde ATS içinde devamı gelmeli. tamam 1.56 güncellmesiyle biraz daha geliştirildide ama yinede çoğu yükler hala ATS içinde yok. İnşallah Nordic Horizon ile baraber ETS 2 içinde dinamik yükleme boşaltma gelir.

Arkadaslar benim 2 tane sorum olacak

1. atsye gelen bir yeniligi ets’ye getirmek ne kadar zor olabilir(dimamik yüklemeyi kastediyorum)
  2. open betada olmayan bir yenilik ana güncelemmede gelebilir mi?
  1. Sorunun Cevabı: Zor olmazsa gerek. ATSye geldiğine göre ETS 2ye gelebilir.
  2. Sorunun Cevabı: Hayır. Şuanda open betada olamyan yenilik ilerleyen günlerde open betaya gelme ihtimali var ama open betaya hiç gelmeyen özellik tam sürüme gelmez. Open betanın amacı o zaten. Gelen güncellemeleri test etmek. Test edilmeyen özellik niye tam sürüme gelsin.

1.56de yenilenen ek ışıklar sadece uzunla baraber yanıyor. Bu bug mu ? Eskiden kısalarla baraberde yanıyordu.

Yeni gelen CZ Loko EffiShunter 1000 treni 90 ton değil miydi ? Sanki öyle söylemişlerdi.

1 Beğeni

@SiSL Abi yeni gelen lokomotif olan CZ Loko effishunter 1000i teslim edeyim dedim oyun iki kere çöktü. Birisi Travemüdenin limana giriş yerinde diğeri yükü bırakırken. Yükde mı yoksa haritada mı sıkıntı var bilmiyorum ama bir yerde sıkıntı var bilgin olsun. Mod var ama aktif değil.

80 ton yük 10 tonu treyler ile beraber 90 ton yapıyor

Kamyonunuzun bu iş için güçlü bir motora ihtiyacı olacak - lokomotif tek başına 80 ton, römork için de 10 ton daha ağır. Bu, arkanızda 90 tonluk saf bir mücadele anlamına geliyor.

Evet öyleymiş. Ben direkt yük 90 ton sanıyordum.

@SiSL HS-Schoch güncellemesi çok iyi olmuş elinize sağlık. Resmen yeniden yapılmış kadar işçilik var, yeni aydınlatmalar ve ufak led seçenekleri de hoş olmuş. Volvo’nun Globetrotter kabininde yoktu parçalar oraya da eklenmiş, Scania S-R’ın alçak tampona da gelmiş parçalar. Yalnız daha önce FH 4 Globetrotter XL kabinde kullandığım parçanın modeli değişti veya kaldırıldı heralde sitelerinde de yok o parça, güncellemeyi geri çekip mod olarak eklemeye çalışıcam artık.

3 Beğeni

Sesle ilgili de bir güncelleme olsa gerek. Max2712’nin Volvo FH5 ses modunda sesler garip bi şekilde çok kötü.

1 Beğeni

Yeniden yapildi valla.

Merhaba abim bişey Anadolu DLC hic mi

6 Beğeni

@SiSL Selçuk Bey beta dosyalarından kaldırıldı fakat ilerde Şirket logoları ve boya işlerini değiştireceksiniz belli oldu fakat sormak istiyorum burada Yunanistan’ın yanında Türkiye nerede?

Tamamlanmamış bir iş belli. Bu yüzden kaldırmışlar. Bitmiş halini görmeden yorum yapmak doğru olmaz. Önce bitmiş halini bir görelim…

Zannetmiyorum ama umarım öyledir

Hadi ya, PC uzakta bu sıralar denemek için baya bir beklemem lazım… Nasıl kötü derken Burak? Discordlarında kimse değinmemiş buna bugün?

Evet ben de baktım. Ama Iveco S-Way ile oynuyorum onda sıkıntı olmuyor. Volvo’da sıkıntı var. Ben bi de Volvo’nun ses modunun yanında verdiği def modunu da kullanıyorum. Sebebi ondan mıdır bilmiyorum ama Max2712’nin Volvo FH5 modunda sıkıntı var. Ara sıra elektrikli araç gibi ses çıkarıyor. Havalı korna çalışmıyor. Korna bazen sıkıntı çıkarıyor. Zaten Tiger fizik modunu güncellemeden oynamayı düşünmüyorum.

1 Beğeni
4 Beğeni

Bir yere otogar eklenmiş. Coach DLC için adımlar atılıyor.